5 Resultaten
Etos
Met verzorgende oliën
Bamboe extract
Douche
Nee

Filters

Filter - Bad & douche
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

€ 2.49
mousse
€ 2.99
olie
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos Journey of Beauty alle varianten. M.u.v. foam White Tea & Rice.
€ 3.29
creme
Promotie: Promotie voorwaarden: Etos Journey of Beauty alle varianten. M.u.v. foam White Tea & Rice.
€ 3.99
(1)
€ 2.49
mousse

Bad- en doucheproducten kopen

Heb jij zin in een lekkere douche of een ontspannend bad? Koop dan heerlijke en verzorgende bad- en doucheproducten bij Etos! We hebben een ruim assortiment aan douchegel, douchecrème, body scrub, badschuim en badolie. Koop je favoriete geur van merken zoals Nivea, Weleda en Kneipp. Wil je liever een pH-neutrale variant? Probeer dan eens een bad- of doucheproduct van Sanex of Neutral. Speciaal voor de kleintjes hebben we zeepvrije varianten van Zwitsal. Heb je nog vragen over één van onze bad- of doucheproducten? Stel ze gerust aan onze medewerkers in de Etos winkel bij jou in de buurt.

Bad- en doucheproduct aanbieding

Wil jij graag zorgeloos je favoriete bad- en doucheproducten kopen? Houd dan deze pagina of de Etos folder goed in de gaten voor speciale bad- en doucheproduct aanbiedingen. Zo mis jij nooit een mooie korting en kun jij altijd een heerlijke douche of bad nemen!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.