Vertraging op bezorgen van bestellingen en retouren. Lees meer

Ga terug naar Verzorging

Syneo 5 Deodorant

1 Resultaten
Syneo 5
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Relevantie
spray
€ 22,05

Deodorant kopen

Wil jij fris voor de dag komen? Dan mag een goede deodorant mag niet aan jouw dagelijkse routine ontbreken! Bij Etos kun je verfrissende deo’s kopen van bekende merken zoals Dove, FA of NIVEA. Wil je weten welke deodorant het beste aansluit bij jouw behoefte? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar. 

Anti-transpirant 

Met een anti-transpirant deodorant kies je voor een deo die zweten tegengaat. Je hebt hierbij de keuze uit crèmes, sprays en rollers van merken zoals Deoleen, Sanex en Therme. Hulp nodig bij de keuze voor een deodorant? We geven je graag advies op onze pagina over deodorant.

Deodorant stick

Loop je liever niet in de walm van een deodorantspray? Of zorgt het voor een benauwd gevoel? Kies dan voor een deodorant in de vorm van een stick.  

Deodorant zonder aluminium

Gebruik jij liever een deodorant zonder aluminium? Ook deze vind je bij Etos. Kies bijvoorbeeld voor een deodorant van Weleda of Sanex

Deodorant aanbieding

Wil je graag voordelig deodorant kopen? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de beste deodorant aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje