Ga terug naar Verzorging

Baardverzorging voor Mannen

1 Resultaten
Mannen
Baardolie
Men expert
Normale huid

Filters

Mannen
Baardolie
Men expert
Normale huid
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Promotie: Promotie voorwaarden: L'Oréal Paris dames en heren gezichtsverzorging alle varianten. M.u.v. dagcrème en mini's.
Van € 15.75 voor € 9.45
olie

Baardverzorging kopen

Maak scheren prettig en koop goede baardverzorging bij Etos! Ben jij op zoek naar een handige scheerkwast? Probeer dan bijvoorbeeld De Vergulde Hand scheerkwast! Koop daarnaast een verzorgende olie om huidirritatie na het scheren te voorkomen. Ga bijvoorbeeld voor Hawkins & Brimble beard oil en probeer als vrouw eens een olie van Avoyd. Zo vermijd je een branderige en jeukerige huid met ingegroeide haren en rode scheerbultjes! Bestel je baardverzorging direct online of kom langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

Baardverzorging aanbieding

Wil jij je baardverzorging met korting kopen? Dat kan bij Etos! Houd deze pagina goed in de gaten of bekijk de Etos folder. Wie weet vind je wel een mooie baardverzorging aanbieding!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.