ga terug naar Verzorging

Harry's Scheren & ontharing

welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  5 Resultaten
  Harry's
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  € 13.00
  € 25.00
  4 stuks,
  € 6.50
  gel
  € 13.00
  € 13.00
  8 stuks,

  Scheer- en ontharingsproducten kopen

  Of je nu liever scheert, waxt of smeert, Etos heeft in huis wat jij nodig hebt om van hardnekkige haartjes af te komen! In ons assortiment vind je de beste scheermesjes, ontharingswax en waxstrips. Wil jij extra soepel en gemakkelijk scheren? Koop dan ook één van onze verschillende soorten scheerschuim en scheergel! Daarnaast hebben we diverse handige scheeraccessoires voor tijdens het scheren zoals scheerkwasten en kalmerende oliën die je huid na het scheren verzorgen. Bij Etos koop je scheer- en ontharingsproducten van diverse merken zoals Veet, Gilette en Wilkonson.

  Ben je op zoek naar scheermesjes, maar weet je niet of je het beste kunt gaan voor losse mesjes, wegwerpmesjes of een scheersysteem? Lees dan ons artikel over scheermesjes vergelijken. Benieuwd welke ontharingscrème het beste bij je past? Lees dan ons artikel over ontharingscrème vergelijken. Of kom langs voor advies in de dichtstbijzijnde Etos winkel voor persoonlijk advies. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar!

  Scheer- en ontharingsproduct aanbieding

  Wil jij een scheer- of ontharingsproduct met korting kopen? Houd dan de online aanbiedingen en de Etos folder goed in de gaten voor speciale scheer- en ontharingsproduct aanbiedingen. Ga voor een zachte en gladde huid en koop je favoriete scheerproduct voor de beste prijs!

  bekijk winkelmandje

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.