Alles voor jou bij

Love Beauty and Planet

Love Beauty and Planet is een nieuw, duurzaam en vegan beautymerk in Nederland met een uitgebreide collectie haar- en huidverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten. Heerlijke verzorgingsproducten voor een mooie huid, stralend haar en een beetje liefde voor de planeet. De producten zijn verkrijgbaar in 6 verschillende, heerlijke ruikende lijnen met onder anderen biologische kokosolie, muru muru-boter, rozenolie, ylang ylang, sheabutter en lavendel. De verzorgingsproducten zijn niet alleen gemaakt met duurzame en biologisch afbreekbare ingrediënten, maar ook vrij van siliconen, parabenen en kleurstoffen.

Muru Muru Butter & Rose Oil

Bereid met muru muru-boter uit het Amazonegebied en hand geplukte rozenolie uit Bulgarije om geverfd haar levendig en glanzend te houden, en de droge huid te verzachten en te hydrateren.

Vanaf

Coconut Oil & Ylang Ylang

Speciaal bereid met biologische kokosolie uit de Filippijnen en heerlijk zoete ylang ylang uit Moheli om beschadigd haar te helpen herstellen, en de huid een tropisch fris en zacht gevoel te geven.

Vanaf

Coconut Water & Mimosa Flower 

Bereid met kokoswater en mimosabloemen uit Marokko om fijn haar volume en kracht te geven, en de huid te verfrissen en te verzachten. Met de zoete, frisse geur van kokos.

Vanaf

Shea Butter & Sandalwood

Bereid met natuurlijke sheabutter en Australische sandelhout om droog en futloos haar te hydrateren, en de huid een verzorgde en gezonde look te geven.

Vanaf

Rosemary & Vetiver 

Bereid met biologische rozemarijn, Australische tea tree, en vetiver uit Haiti om vet tot normaal haar diep te verzorgen, en de huid te zuiveren. Met een frisse geur die doet ontspannen en energie geeft.

Vanaf

Argan Oil & Lavender 

Bereid met luxe Marokkaanse arganolie en klassieke Franse lavendel uit de Provence voor ontspanning van huid en geest. Met de frisse geur van lavendel verzacht het zelfs de meest gevoelige huid.

Vanaf