2 Resultaten
Olaz

Filters

Olaz
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

creme
€ 23,15
creme
€ 23,15

Olaz BB cream kopen

Geen foundation fan, maar kan jouw gezicht wel wat kleur gebruiken? Dan is de Olaz BB cream perfect voor jou! BB cream is de combinatie tussen een dagcrème en foundation. De crème zorgt voor een egale huid en camoufleert eventuele oneffenheden. Zo zorgt de BB cream voor een stralende huid! Om een glanzende huid tegen te gaan breng je vervolgens met de juiste make-up kwast je compact powder aan. Breng met een highlighter contouren aan op je gezicht en creëer een gezonde blos op je wangen met blush.

Bij Etos verkopen we ook BB cream van andere merken, zoals Maybelline, Garnier en NIVEA. Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel waar onze medewerkers voor je klaarstaan!

Olaz BB cream aanbieding

Koop jij ook graag jouw Olaz BB cream in de aanbieding? Houd dan onze online aanbiedingen en de Etos folder in de gaten. Zo betaal je nooit teveel voor jouw Olaz BB cream!

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.