Blush

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  0 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Blush kopen

  Geef je gezicht een levendige, frisse en gezonde uitstraling met een goede blush van Etos. Je vindt hier blushes van onder andere Catrice, L'Oréal Paris en Etos Eigen Merk. Kies je voor de klassieke poeder blush die je met een make-up kwast aanbrengt of juist voor een cream blush die je met je vingertoppen aanbrengt? Door het ruime assortiment met blushes zit de blush naar jouw voorkeur er altijd tussen!

  Houd bij de keuze van je blush rekening met je huidtype en met de kleur van je huid. Zo is roze blush beter voor een lichte huid en een bruine blush goed voor een donkere huid. Wil je meerdere kleuren kunnen combineren? Koop dan een blush palette. Breng altijd eerst een fixation product aan voordat je je make-up opdoet. Zorg voor een egale huid met foundation of CC cream, creëer een zomerse teint met je bronzer en breng vervolgens je blush aan.

  Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel waar onze medewerkers voor je klaarstaan.

  Blush aanbieding

  Betaal jij liever ook niet teveel voor jouw blush? Dan zit je bij Etos goed! Houd onze online aanbiedingen en de Etos folder in de gaten voor de beste blush aanbiedingen.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.