Givenchy Compact powder Multicolor

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  0 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Compact powder kopen

  Wil jij de hele dag een mooie en egale huid? Koop dan een compact powder bij Etos, van merken zoals L'Oréal Paris, Maybelline en Essence! Werk eerst eventuele oneffenheden met concealer en foundation weg. Gebruik vervolgens compact powder als de kers op de taart. Het geeft je een mooie matte finishing touch en het zorgt ervoor dat je basis make-up goed blijft zitten. Twee vliegen in één klap! Ga voor een kleur die bij jouw huid past. Kies bijvoorbeeld een beige, bronze of roze variant. Op zoek naar andere gezichts make-up? Bekijk dan ook ons assortiment aan gezichtsprimer, BB cream en CC cream. Heb je nog vragen of wil je advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

  Compact powder aanbieding

  Koop jij het liefst compact powder wanneer deze afgeprijsd is? Houd dan goed de online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor een mooie compact powder aanbieding. Geef je huid een mooie matte finishing touch en koop direct je favoriete compact powder bij Etos!

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.