ga terug naar Beauty

Stila Fixation producten

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  0 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Fixation producten kopen

  Geef de finishing touch aan je make-up met een fixation product van Etos. Gebruik een fixing spray of een fixing poeder nadat je jouw make-up hebt aangebracht. Hiermee blijft je foundation, blush, mascara en lipstick de hele dag goed zitten! Gebruik ook een gezichtsprimer voor het optimale resultaat. Een fixing spray brengt een lichte mistlaag aan op je gezicht en de poeder variant bedekt de huid. Hierdoor loopt je make-up niet uit, wordt deze niet vlekkerig en vervaagt het niet! Ideaal voor vochtig of regenachtig weer! Je kunt fixation producten kopen van Etos Eigen Merk en van merken zoals L'Oréal Paris en Revolution.

  Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel waar onze medewerkers voor je klaarstaan.

  Fixation producten aanbieding

  Bij Etos begrijpen we dat je liever niet teveel betaalt voor jouw producten. Houd daarom onze online aanbiedingen en de Etos folder in de gaten. Zo blijf je op de hoogte van de beste fixation producten aanbiedingen en betaal je nooit meer teveel!

  Top

  Wegens een technische storing zijn sommige pakketten helaas vertraagd. Onze excuses voor het ongemak

  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.