Essence Eyeliner

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  0 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Eyeliner kopen

  Wil jij je ogen subtiel optisch groter laten lijken? Accentueer dan je ogen met een witte of blauwe eyeliner uit het assortiment eyeliners bij Etos. Er zijn verschillende soorten eyeliners: gel, liquid en stift. Het is maar net wat jij prettig vindt aanbrengen! Ook hebben we waterproof eyeliners. Handig voor als je weer eens in een Nederlandse regenbui terechtkomt. Naast verschillende kleuren en soorten eyeliners biedt Etos ook nog de keuze uit eyeliners van verschillende merken zoals L'Oréal Paris, Essence en Maybelline. Maak je look af met een volumineuze mascara, een mooie oogschaduw en zet je wenkbrauwen nog aan met een fijne wenkbrauwpotlood. Wil je je look graag afmaken met oogschaduw, maar weet je niet welke kleur jou mooi staat? Lees dan eens ons artikel over oogschaduw, hierin vertellen we je precies welke oogschaduw mooi staat bij jouw oogkleur! 

  Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel waar onze medewerkers voor je klaarstaan! 

  Eyeliner aanbieding

  Wil jij op de hoogte blijven van speciale eyeliner aanbiedingen? Houd dan de online aanbiedingen en de Etos folder goed in de gaten. 

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.