Alles voor jou bij

Mama en Kind

Mama worden of zijn is een van de leukste dingen, maar tegelijkertijd ook het moeilijkste wat er is. Daarom heb je af en toe behoefte aan wat extra informatie. Over het zwanger zijn zelf, over producten & luiers of over de verzorging van je kindje, bij Etos vind je genoeg informatie voor jou en je kleine. Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!


Mama

Lees meer

Cadeausparen en héél veel voordeel

Sparen voor gratis babyproducten gaat nu via het cadeausparen. Wanneer jij je aanmeldt voor Mijn Etos trakteren we jou op veel extra voordeel. Met ons digitale spaarprogramma spaar je bijvoorbeeld automatisch bij iedere aankoop met je Etos app of kaart voor gratis producten. Zo zorgen we voor een tevreden lach op jouw gezicht.

Lees meer

Mommy essentials

Tijdens de zwangerschap en als kersverse mama wil je alleen het allerbeste. Speciaal voor mama’s en vrouwen die zwanger zijn of zwanger willen worden heeft Etos 6 mommy essentials. Voor mooie, happy & healthy mama’s!

Lees meer

Zwanger Box

Ben je zwanger? Dan is de Zwanger Box of Baby Box echt iets voor jou!

Lees meer

Etos zwangerschapstest

Zwanger of niet? Met de Etos zwangerschapstest heb je al na 1 minuut een betrouwbare uitslag.

 

Lees meer

Kraamlijst

Een goede voorbereiding van je zwangerschap begint met een kraamlijst.

Lees meer

Kind

Etos Woezel & Pip
luiers

Dé luier is vernieuwd en wij zijn fan! Hij houdt extra goed droog, is minder belastend voor het milieu en ondanks alle nieuwe gebruikte technologieën, betaal je er nog steeds een zacht prijsje voor! Staak je zoektocht: de nieuwe luier van Etos is dé luier voor jouw kindje!

 

Lees meer

Luiers van Zwitsal; zacht en zeker

Hoera! We hebben leuk nieuws voor alle baby’s en ouders. Zwitsal heeft zijn gezin uitgebreid en heeft vanaf nu ook luiers in het assortiment. Ze zijn superzacht, blijven lang droog en hebben een comfortabele pasvorm.

Bekijk de luiers

Verzorgingsmerken

Jouw kleintje verdient het allerbeste. Bij Etos vind je prachtige merken voor baby's en kinderen.
 

Lees meer

Etos flesvoeding

De flesvoeding van Etos is van de hoogste kwaliteit. Het bevat belangrijke voedingsstoffen die jouw kindje nodig heeft.

Lees meer

Etos babyverzorging

Voor het tere babyhuidje wil je alleen het allerbeste. Daarom introduceert Etos een vernieuwde babyverzorgingslijn met alleen plantaardige oliën en verzachtend katoenextract. Daarnaast heeft de verpakking een vrolijke, muzikale touch. Zo wordt het verzorgingsritueel met jouw baby extra leuk!

Lees meer

Pampers

Pampers helpt je graag aan de perfecte luier, van pasgeboren baby tot peuter.

Lees meer

Nutrilon

Natuurlijk wil je als ouder je kindje optimaal ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Dat doe je onder andere met de juiste voeding. Daarom heeft Nutrilon al haar passie en energie gestopt in het creëren van Nutrilon met Pronutra™.

Lees meer