Alles voor jou bij

Mama en Kind

Mama worden of zijn is een van de leukste dingen, maar tegelijkertijd ook het moeilijkste wat er is. Daarom heb je af en toe behoefte aan wat extra informatie. Over het zwanger zijn zelf, over producten & luiers of over de verzorging van je kindje, bij Etos vind je genoeg informatie voor jou en jouw kleine. Kom naar de winkel voor persoonlijk advies!


Mama

Vaarwel papieren
baby spaarkaart…

Hallo nieuw spaarprogramma

Binnenkort gaan we over naar een nieuw spaarprogramma via Mijn Etos. Je spaart straks nog sneller en makkelijker voor gratis producten en leuke extra’s voor jezelf én je kleintje

Lees meer

Etos jonge moeder

Tijdens de zwangerschap en als kersverse mama wil je alleen het allerbeste. Speciaal voor mama’s en vrouwen die zwanger zijn of zwanger willen worden heeft Etos 6 mommy essentials. Voor mooie, happy & healthy mama’s!

Lees meer

Superbaby nieuwsbrief

Wil je van tevoren weten wanneer luiers en andere babyartikelen bij Etos in de aanbieding zijn? Geef je dan op voor de Etos Superbaby nieuwsbrief.

Lees meer

Etos zwangerschapstest

Zwanger of niet? Met de Etos zwangerschapstest heb je al na 1 minuut een betrouwbare uitslag.

 

Lees meer

Mama & babyboek

In samenwerking met Sanoma, het meest toonaangevende mediaprintbedrijf van Nederland, heeft Etos weer een prachtig nieuw Mama & Babyboek gemaakt! Het boek heeft twee leesrichtingen: Hoera, zwanger en Hoera, een baby. Je vindt er veel nieuwe verhalen, fantastische kortingscoupons en talloze tips.

Lees meer over dit boek

Zwanger Box

Ben je zwanger? Dan is de Zwanger Box of Baby Box echt iets voor jou!

Lees meer

Kraamlijst

Een goede voorbereiding van je zwangerschap begint met een kraamlijst.

Lees meer

Babyvoordeel met Mijn Etos

Wist je dat Etos een eigen babyprogramma heeft? Daarmee inspireren wij je met tips en informatie gebaseerd op de fase van jouw zwangerschap en/of de leeftijd van je kindje. En je ontvangt extra aanbiedingen voor jou of je kindje. Wil je ook profiteren van deze voordelen? Meld je aan voor Mijn Etos en vul in je paspoort de (verwachte) geboortedatum van je kindje in.

Lees meer over Mijn Etos

Kind

Etos Woezel & Pip
luiers

Goed nieuws! Etos heeft haar luiers vernieuwd en is vriendjes geworden met Woezel & Pip! Zo heeft Etos niet alleen de leukste, maar ook de béste luiers voor je kleintje.

Lees meer

Luiers van Zwitsal; zacht en zeker

Hoera! We hebben leuk nieuws voor alle baby’s en ouders. Zwitsal heeft zijn gezin uitgebreid en heeft vanaf nu ook luiers in het assortiment. Ze zijn superzacht, blijven lang droog en hebben een comfortabele pasvorm.

Bekijk de luiers

Verzorgingsmerken

Jouw kleintje verdient het allerbeste. Bij Etos vind je prachtige merken voor baby's en kinderen.
 

Lees meer

Etos flesvoeding

De flesvoeding van Etos is van de hoogste kwaliteit. Het bevat belangrijke voedingsstoffen die jouw kindje nodig heeft.

Lees meer

Etos babyverzorging

Voor het tere babyhuidje wil je alleen het allerbeste. Daarom introduceert Etos een vernieuwde babyverzorgingslijn met alleen plantaardige oliën en verzachtend katoenextract. Daarnaast heeft de verpakking een vrolijke, muzikale touch. Zo wordt het verzorgingsritueel met jouw baby extra leuk!

Lees meer

Pampers

Pampers helpt je graag aan de perfecte luier, van pasgeboren baby tot peuter.

Lees meer

BPA-vrije flessen

Etos biedt een uitgebreid assortiment BPA-vrije flessen.

Meer over BPA-vrije flessen

Nutrilon

In de eerste drie levensjaren maakt je kindje een enorme groei door. Natuurlijk wil je als ouder je kindje optimaal ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Dat doe je onder andere met de juiste voeding. Daarom heeft Nutrilon al haar passie en energie gestopt in het creëren van Nutrilon met Pronutra™: een unieke voeding. Je vindt Nutrilon onder andere bij Etos.

Lees meer