Alles voor jou bij

Etos flesvoeding

De Etos Baby producten zijn met de grootste aandacht ontwikkeld om baby’s zorgeloos te laten opgroeien. Je wilt tenslotte alleen het allerbeste voor je kleintje.  

In de eerste levensjaren maakt je kindje een duizelingwekkend snelle ontwikkeling door. Tijdens deze uitdagende reis van baby naar dreumes wil je volop genieten van de bijzondere momenten met je kleintje.

Borstvoeding is de meest natuurlijke en daarmee de meest geschikte voeding voor je baby. Kun of wil je geen borstvoeding meer geven, dan is Etos flesvoeding een goed en veilig alternatief.

De samenstelling van flesvoeding is vastgelegd in de Warenwet. In de wetgeving voor de samenstelling voor zuigelingenvoedingen zijn de minimale en maximale gehaltes aan energie en voedingsstoffen strikt geregeld. De verschillende merken, A-merken en Etos eigen merk, zijn in kwaliteit gelijkwaardig. 

Etos opvolgmelk is verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • Etos Standaard Opvolgmelk 2, 3 en Dreumesmelk 4
  • Etos Biologische Opvolgmelk 2 en 3

Etos Biologische Opvolgmelk

Etos Biologische Opvolgmelk is op biologische basis met goede bouwstoffen voor je kindje. Bij de verwerking is de natuurlijke kwaliteit zoveel mogelijk gewaarborgd.

Per stuk

Etos Standaard Opvolgmelk en Dreumesmelk

Etos Opvolgmelk en Dreumesmelk bevat goede bouwstoffen voor je kindje in deze fase, namelijk ALA dat bijdraagt aan de hersenontwikkeling. Vitamines A, C & D die het immuunsysteem ondersteunen en calcium voor de groei en ontwikkeling van de botten, net als alle andere merken babyvoeding en is conform label KOAG-KAG.

Per stuk