Alles voor jou bij

Stimuleer de ontwikkeling van je kindje

In de eerste drie levensjaren maakt je kindje een enorme groei door. Natuurlijk wil je als ouder je kindje optimaal ondersteunen in zijn of haar ontwikkeling. Dat doe je onder andere met de juiste voeding. Daarom heeft Nutrilon al haar passie en energie gestopt in het creëren van Nutrilon met Pronutra™: een unieke voeding. Je vindt Nutrilon onder andere bij Etos.

Nutrilon met Pronutra™: 100 jaar aan onderzoek in één pak

Al 100 jaar doet Nutrilon onderzoek naar hoe voeding invloed heeft op de eerste jaren in het leven van kindjes. En wat een kind nodig heeft voor een optimale ontwikkeling van het immuunsysteem en de hersenen. Zo bleek dat bepaalde omega-3 vetzuren de hersenontwikkeling van je baby ondersteunen. En dat vitamines A, C en D bijdragen aan een goed immuunsysteem. Al deze kennis komt samen in de meest geavanceerde formule van Nutrilon ooit: Nutrilon met Pronutra™.

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert.

Nutrilon met Pronutra™ onder het vergrootglas

De unieke combinatie van ingrediënten.

  • ALA*: een omega-3 vetzuur dat bijdraagt aan een gezonde hersenontwikkeling
  • Vitamines A, C en D: de toevoeging van deze vitamines ondersteunt de werking van het immuunsysteem
  • GOS-lcFOS: onze unieke, gepatenteerde mix van ingrediënten

Naar Nutrilon.nl

*Borstvoeding is de beste voeding voor je baby.
Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra™ bevat ALA, dat een normale hersenontwikkeling ondersteunt. Ook bevat het vitamines A, C en D die een normale werking van het immuunsysteem ondersteunen. Vragen over voeding van je kleine? Bel gratis Nutricia Kindervoeding Service 0800 022 26 26 (7 dagen per week, 24 uur per dag) Via www.nutriciavoorjou.nl kun je ook mailen of chatten.