Alles voor jou bij

Weleda: 100% puur natuur voor jouw baby

Wil je jouw kwetsbare hummeltje net zo'n natuurlijke verzorging geven als in je buik? Kies dan de zachte babyverzorgingsproducten van Weleda met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. Gemaakt met liefde voor mens en milieu.

Jippie, je baby is gearriveerd! Je kunt je geluk niet op. Voor de nieuwkomer is het even schrikken. Hij komt voor het eerst in aanraking met lucht, warmte, kou, vocht en droogte. De babyhuid is nog niet 'af' en dus kwetsbaar. Daarom wil je zeker weten dat de babyverzorging die je gebruikt veilig en zacht is. De 100% natuurlijke babyverzorging van Weleda, zonder synthetische toevoegingen, geeft de huid van jouw baby de bescherming en verzorging die hij nodig heeft.

Weleda baby

De lijn Calendula Babyverzorging heeft een milde geur door gebruik van huidvriendelijke, etherische oliën. Deze hebben een rustgevend effect en je baby houdt zijn natuurlijke geur. Zo fijn: 0% aan synthetische kleur- of geurstoffen, ftalaten, parabenen, minerale oliën of andere synthetische conserveringsmiddelen!


CALENDULA

 

Dagelijkse verzorging

Calendula Billenbalsem

Vermindert roodheid bij gevoelige billetjes. Huidvriendelijke wolwas en zinkoxide gaan irritatie door vocht tegen. Zoete amandelolie, goudsbloemextract en kamille verzorgen en verzachten.

Calendula Shampoo & Douchecrème

Met extract van goudsbloem. Reinigt extra mild de huid en het haar van je baby zonder te prikken. Zoete amandelolie beschermt tegen uitdrogen en zorgt voor makkelijk doorkambaar haar.

Calendula Verzorgende Olie

Sesamolie en extract van goudsbloem verzachten, verzorgen en omhullen de tere huid met een warmtelaagje. Je kunt met deze parfumvrije olie ook fijn masseren en billetjes reinigen.

NATRUE-label

Omdat Weleda 100% natuurlijke ingrediënten gebruikt en de verzorgingsproducten een hoog bio-aandeel hebben, mogen de verzorgingsproducten het NATRUE-label dragen. Dit internationaal erkende keurmerk voor natuurverzorging geeft jou de garantie van een puur natuurproduct.

Handige extra's

Calendula Bodycrème

Behoedt de tere huid tegen uitdrogen met huidvriendelijke wolwas en pakt schrale plekjes aan met goudsbloem en kamille.

Calendula Weer en Windbalsem

Is het buiten koud en guur? De rijke, watervrije balsem legt dankzij wolwas een beschermend laagje over je kinds gezichtje. De zoete amandelolie voedt ondertussen de huid.

Calendula Bodymilk

Amandelolie en sesamolie houden de huid knuffelzacht. Goudsbloem en kamille verzorgen en beschermen de tere huid van je baby.

Calendula Gezichtscrème

Milde crème met extract van biologische Calendula, wolwas en amandelolie. Baby's gezicht, oren en hals zijn er dol op. Verzorgt en hydrateert.

Calendula Crèmebad

Lekker zacht geurend verzorgingsproduct voor in bad met zoete amandelolie en sesamolie. Baby herrijst met een soepel huidje uit het water.

Tip

Te frequent baden is ongezond. Het tast het beschermende huidlaagje aan en het kost je baby energie om na het bad zijn eigen lichaamstemperatuur weer op te bouwen. Een wekelijks terugkerend 'badfeestje' is dus beter dan een dagelijks bad.

Biologische Calendula
Calendula of goudsbloem is de opperbeschermheld van Weleda’s babyverzorgingslijn. Calendula verzorgt, zuivert en beschermt de huid, werkt verwarmend en ontspant.
Weleda gebruikt alleen gecertificeerde biologische Calendula. De planten worden op het beste moment geoogst en verwerkt, zodat de actieve bestanddelen in topconditie zijn. 

Je baby's tanden poetsen

Het is een goed idee om meteen bij het eerste tandje te beginnen met tandenpoetsen. Reinig het tandje tweemaal daags met een zache kindertandenborstel en een likje tandpasta. Kies bij voorkeur een tandpasta zonder fluoride, zodat het geen kwaad kan als je baby er een beetje van inslikt. Zodra je kind wat groter wordt, zal hij zelf zijn tanden poetsen, net zoals hij dat volwassenen ziet doen. Dat mag hij best proberen, maar poets voor de zekerheid altijd de tandjes nog even na.

Kindertandpasta heeft een speciale formule voor melktandjes (vanaf het doorkomen van het eerste tandje).

Reinigt efficiënt en beschermt het tandglazuur en het tandvlees, helpt tandplak te bestrijden. Met een aangename smaak. Zonde toegevoegde fluoride of schuimmiddelen. Wel zo fijn, zodat je kleintje dit niet kan inslikken.

Voor de verzorging van baby's naveltje

Als de navelstreng na de bevalling is doorgeknipt, blijft er nog een stukje zitten aan de navel van je baby. Binnen afzienbare tijd zal dat verschrompelen en ten slotte zal het helemaal loslaten. Bepoeder je baby's navel meerdere keren per dag met Wecesin Strooipoeder tot het navelstompje is afgevallen en de huid er mooi gaaf en droog uitziet.

Wecesin Strooipoeder

Wecesin Strooipoeder verzorgt het babynaveltje direct na de geboorte. Het middel bevat extracten van Calendula, Arnica, rode en smalbladige zonnehoed, kwarts en talk. Het poeder absorbeert vocht en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.


WITTE MALVA

Extra gevoelige huidjes

Is je baby's huid heel snel droog of geprikkeld? Weleda Baby Sensitive met witte malva is er voor de extra gevoelige babyhuid. De verzorgingsproducten dragen bij aan een gezond uitziende huid.

Witte Malva Gezichtscrème

Verzacht en voedt de gevoelige gezichtshuid en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Parfumvrij.

Witte Malva Bodymilk

Ook voor deze milk met een rijke textuur zijn geen geurstoffen gebruikt. Zodat de snel geïrriteerde babyhuid op extra zachte manier verzorgd wordt.

Witte malva
Witte malva, of heemst, is een plantje met witroze bloemen dat wordt gebruikt bij ontstekingen. Extract van witte malva vormt een natuurlijke barrière tegen kou, wind en regen en verzacht bij irritaties en roodheid.


VOOR MAMA'S

Vergeet jezelf niet!

Of je nu zwanger bent of net bevallen: dit is een bijzondere en veeleisende periode voor jou. Ineens heb je er een verantwoordelijke taak als verzorger van je kind bij. Door die drukte ben je de kluts weleens kwijt. Want uh, wat mocht je nou ook al weer niet vergeten? Oh ja, jezelf! De Weleda Mama-lijn voor zwangerschap en kraamtijd geven de milde, puur-natuur-verzorging die je nu nodig hebt.

Bio zwangerschapsolie

Houdt de gespannen huid soepel en zacht en helpt de kans op striae te verkleinen. Smeer de olie de hele zwangerschap tot drie maanden na de bevalling.

Perineum Massageolie

Dit goedje gebruik je vanaf de vierendertigste week om het perineum soepel te houden. Zo kun je de kans op inscheuren tijdens de bevalling verkleinen.

Bio Borstvoedingsthee

Biologische kruidenthee die de productie van moedermelk stimuleert en ervoor zorgt dat de borstvoeding op een ontspannen manier kan verlopen.