Alles voor jou bij

Mommy essentials

Tijdens de zwangerschap en als kersverse mama wil je alleen het allerbeste. Speciaal voor mama’s en vrouwen die zwanger zijn of zwanger willen worden heeft Etos 6 mommy essentials: een belly balm, nursing pads en 4 verschillende soorten supplementen. Voor mooie, happy & healthy mama’s!


Mommy essentials

Etos Nursing Pads

Voorgevormde, ultra absorberende en zelfklevende zoogcompressen speciaal ontwikkeld voor tijdens de borstvoeding. In deze periode kan soms spontaan melk uit de borsten komen. De zoogcompressen zijn super zacht en ademend en nemen de melk goed op zodat je kleding te allen tijde droog blijft. 

30 stuks

Etos Belly Balm

De Etos mama belly balm bevat intensief verzorgende shea butter en vitamine E en helpt zwangerschapsstriemen te voorkomen. Zowel geschikt voor de verzorging van de buik als van de borsten. Verzacht en verkoelt de huid en kan vanaf het prille begin tot na de zwangerschap gebruikt worden.

200 ml


Mommy supplementen

Etos Foliumzuur

Etos Foliumzuur (ook wel Vitamine B11) is speciaal voor vrouwen die zwanger willen worden en voor tijdens de zwangerschap. Foliumzuur draagt bij aan de vroege ontwikkeling van het ongeboren kind, de vorming van de placenta en het zenuwstelsel tijdens de zwangerschap. Daarnaast ondersteunt foliumzuur de normale werking van het immuunsysteem en helpt het tegen vermoeidheid. De optimale aanbevolen hoeveelheid van De Gezondheidsraad is 400 microgram per dag vanaf vier weken vóór de conceptie.

120 stuks

Etos Multi zwanger worden

Voedingssupplement met essentiële vitamines én foliumzuur speciaal voor vrouwen die zwanger willen worden. Bevat onder andere diverse B vitamines (voor voldoende energie, een goede hormoonbalans en een goede weerstand), vitamine C, D, E en K. Foliumzuur ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem en helpt tegen vermoeidheid.

60 stuks

Etos Multi zwanger zijn

Voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen. Ondersteunt een gezonde zwangerschap. Bevat vitamine B2, niacine (B3), pantotheenzuur, B6 en B12 , welke helpen bij de vermindering van vermoeidheid. Foliumzuur draagt bij aan de vroege ontwikkeling van het ongeboren kind, de vorming van de placenta en het zenuwstelsel tijdens de zwangerschap. Vitamine D speelt een rol bij de botaanmaak en draagt bij aan een normale celdeling.

60 stuks

Etos Multi jonge moeder

Multivitamine speciaal voor tijdens de kraamtijd. Bevat vitamine B2, B12 en foliumzuur, welke helpen bij de vermindering van vermoeidheid. Aan deze multi zijn echinacea en venkel toegevoegd ter ondersteuning van het immuunsysteem.

60 stuks