Alles voor jou bij

Zwanger of net moeder?

Ben je zwanger? Dan zijn de gratis Ouders van Nu Zwanger- en Babybox echt iets voor jou. De Ouders van Nu Zwangerbox zit boordevol producten en speciale aanbiedingen waar je als aanstaande moeder écht iets aan hebt. In de Ouders van Nu Babybox vind je nuttige en leuke producten die speciaal voor je kindje zijn.

Meld je aan

Wil jij de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox ontvangen? Meld je dan online aan via www.oudersvannu.nl of bel naar: 088-5500183.

Wil je de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox voor iemand anders aanvragen? Dat kan! Klik hier voor het aanvraagformulier.

Hoe werkt het?

Je kunt de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen tot de 8e maand van je zwangerschap. Je ontvangt dan beide boxen. Als je de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvraagt na de 8e maand van je zwangerschap of na je bevalling, dan ontvang je alleen de Ouders van Nu Babybox. Dit kan tot maximaal 6 maanden na je bevalling. Voor beide boxen ontvang je een persoonlijke ophaalkaart, waarmee je de boxen op kunt halen bij de dichtstbijzijnde Etos-winkel in jouw buurt. Bovendien ontvang je bij de ophaalkaart een kortingsbon van Etos.

Vragen?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je aanmelding, klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Bel dan naar 088-5500183 of klik hier voor contact.

Inschrijving genereert geen huisbezoek. Helaas is het niet mogelijk om de Zwanger- en/of Babybox aan te vragen als je niet in Nederland woont. De inhoud van de boxen kan variëren.