Alles voor jou bij

Zwangerbox: voor aanstaande moeders

Ben je zwanger? Dan zijn de gratis Ouders van Nu Zwangerbox en Babybox echt iets voor jou. De Ouders van Nu Zwangerbox zit boordevol gratis babyspullen en speciale aanbiedingen waar je als aanstaande moeder écht iets aan hebt. In de Ouders van Nu Babybox vind je nuttige en leuke producten die speciaal voor je kindje zijn.

Wat zit erin?

Inhoud Zwangerbox

De Ouders van Nu Zwangerbox is een doos vol gratis babyspullen. Super handig én leuk voor aanstaande moeders! Je ontvangt een Etos buikbalsem, heel wat Pampers, een speentje van Difrax, allerlei kortingsbonnen, tijdschriften van Ouders van Nu en Kek Mama en nog veel meer!

Inhoud Babybox

Na de uitgerekende datum krijg je een ophaalkaart van Ouders van Nu opgestuurd. Hiermee ontvang je na de Zwangerbox ook de Babybox! De Babybox is een doos gevuld met nog meer gratis babyspullen voor jonge moeders, Etos kortingsbonnen en andere verrassingen. De ultieme manier om je baby te verwelkomen.

Hoe werkt het?

Je kunt de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen tot en met je uitgerekende datum. Je ontvangt dan beide boxen. Als je de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvraagt na je bevalling, dan ontvang je alleen de Ouders van Nu Babybox. Dit kan tot maximaal 6 maanden na je bevalling. Voor beide boxen ontvang je een persoonlijke ophaalkaart, waarmee je de boxen op kunt halen bij de dichtstbijzijnde Etos-winkel in jouw buurt. Bovendien ontvang je bij de ophaalkaart een kortingsbon van Etos.

Gratis zwangerbox aanvragen

Wil jij de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox gratis ontvangen? Het aanvragen van de Zwanger- en Babybox gaat heel gemakkelijk: meld je online aan via www.oudersvannu.nl of bel naar: 088-5500183.

Wil je de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox voor iemand anders aanvragen? Dat kan! Klik hier voor het aanvraagformulier.

Vragen?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je aanmelding, klik dan hier voor de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Bel dan naar 088-5500183 of klik hier voor contact.

Inschrijving genereert geen huisbezoek. Helaas is het niet mogelijk om de Zwanger- en/of Babybox aan te vragen als je niet in Nederland woont. De inhoud van de boxen kan variëren.

Nog meer sparen voor gratis babyproducten? Meld je dan aan bij Mijn Etos en kies voor de Baby Nieuwsbrief. Zo blijf je makkelijk op de hoogte van alle aanbiedingen.