Atkins

Atkins: It’s not just a diet… It’s life well lived!

Wil jij lekker in je vel zitten én een gezond gewicht behouden of behalen? Atkins helpt je graag je persoonlijke doelen te bereiken zodat jij weer fit en vol energie door het leven gaat. Bovendien is er ook nog ruimte voor een verstandige snack met onze heerlijke producten!

It’s not just a diet… It’s life well lived! Wil jij lekker in je vel zitten én een gezond gewicht behouden of behalen? Atkins helpt je graag je persoonlijke doelen te bereiken zodat jij weer fit en vol energie door het leven gaat. Bovendien is er ook nog ruimte voor een verstandige snack met onze heerlijke producten!

Koolhydraatarm vs. caloriearm
Wat doet Atkins anders dan bijvoorbeeld een caloriearm dieet? Bij een caloriearm dieet beperk je de totale hoeveelheid calorieën waardoor je minder eet dan je lichaam nodig heeft. Omdat vet de meeste calorieën bevat wordt dit als eerste weggelaten bij een caloriearm dieet terwijl vet juist de maag vult. Om deze reden is een caloriearm dieet moeilijk te handhaven en heb je vaak honger waardoor het alleen maar verleidelijker is om te veel te eten.

Met Atkins daarentegen, tel je koolhydraten in plaats van calorieën en kies je uit een verscheidenheid van verzadigende voeding. Hierbij zijn (gezonde) vette producten juist belangrijk. Deze houden je honger onder controle. Je lichaam verbrandt vet in plaats van koolhydraten en suiker, wat een efficiënte manier is om af te vallen. Daarnaast biedt Atkins verschillende producten om het je nog makkelijker te maken. Ben jij al nieuwsgierig naar ons productaanbod?Repen & Shakes
Met een breed assortiment kun je bij Atkins elk moment van de dag genieten van afwisselende maaltijden en snacks. Zo worden onze shakes vaak gebruikt na een work out om de eiwitten aan te vullen en dienen de 60 grams repen als voeding tussen de maaltijden door. Naast het lage aantal koolhydraten en suiker bevatten onze producten veel eiwitten die je maag goed vullen.

Endulge repen - laag in suiker
Bij Atkins is er genoeg ruimte om te cheaten. Met onze heerlijke endulge repen die laag in suiker zijn kun je optimaal genieten van je favoriete chocoladereep maar dan zonder de grote hoeveelheid suiker. Neem bijvoorbeeld onze heerlijke Endulge Peanut Caramel reep met maar 1,5 gram suiker! Dat wil toch iedereen?

Eetwissels
We maken het je nog makkelijker door ook binnen je maaltijden een alternatief te bieden voor je favoriete producten die normaal veel koolhydraten bevatten. Zo kun je bij Atkins blijven genieten van crunchy muesli en crackers, maar dan zonder de grote hoeveelheid koolhydraten. Op deze manier kun jij gewoon mee doen met de rest van het gezin!

Ontdek Atkins!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.