Australian Gold

Australian Gold

Australian Gold biedt diverse producten voor in de buitenzon, waarmee je verantwoord en mooi kunt bruinen, alsmede rijk verzorgende pré en after sun producten waarmee je langdurig mooi gebruind blijft.

shop nu

Verantwoord en mooi bruinen

Wie wil dat nu niet, heerlijk van het zonnetje genieten. Zorg er dan wel voor dat je je huid goed beschermt en verzorgt. Niet alleen op het strand, maar ook wanneer je op de fiets stapt, gaat wandelen, op je balkon of in je tuin zit. Zelfs bij een licht voorjaarszonnetje is een goede bescherming belangrijk!

Australian Gold heeft een uitgebreide lijn zonnebrandcrèmes met beschermingsfactoren vanaf factor 6 tot en met factor 50. En ze zijn er met en zonder bronzers. De lotions en sprays met toegevoegde natuurlijke bronzers geven je direct na het aanbrengen al een mooi tintje, zonder vlekken of strepen. De combinatie van een uitstekende UVA/UVB bescherming met natuurlijke bronzers en ook nog eens heel veel huidverzorgende ingrediënten zijn uniek en de reden dat miljoenen consumenten Australian Gold als hun favoriete zonnebrandcrème aanvinken.

Artikel opslaan

Hoogwaardige ingrediënten, nr. 1 vakantiegeur

Alle Australian Gold zonnebrand producten bevatten een scala aan hoogwaardige ingrediënten die de huid voeden, kalmeren, hydrateren en helpen het ontstaan van lijntjes en rimpeltjes tegen te gaan. Kakadu Plum (een Australisch fruit met de hoogste concentratie aan vitamine C), vitamine E, Aloë Vera, zonnebloemzaad extracten en Australische oliën zijn slechts enkele voorbeelden van de bestanddelen die ervoor zorgen dat je huid niet uitdroogt en je prachtig mooi bruin wordt.

Plakt niet, trekt direct in de huid en het ruikt oh zo lekker. De Cocoa Dreams geur staat niet voor niets bekend als de absolute nummer 1 vakantiegeur. Alle producten zijn parabeenvrij, PABA vrij en alcoholvrij.

Ontdek Australian Gold

Australian Gold biedt ook diverse producten voor na het zonnen, zoals de Moisture Lock aftersun en de verkoelende Soothing Aloe gel.

Bijna uitverkocht
€ 19.45
gel
Spaar 19 punten
€ 19.95
olie
Spaar 19 punten
€ 19.99
gel
Spaar 19 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.