Alternative text missing

Pro Age Skin

Voor de huid met fijne lijntjes

De Pro Age Skin-producten van Etos bevatten ingrediënten die de elasticiteit en de stevigheid van de huid helpen verbeteren, de huid beschermen tegen uitdroging en soepel houden.

Ga naar de collectie

Artikel opslaan

Vitamine A wordt ook wel retinol genoemd. Retinol staat bekend om haar huidverstevigende eigenschappen.

  • met retinol
  • helpt tekenen van huidveroudering te verminderen
  • 100% vegan

Cherish your face and minimize those fine lines.Retinol verbetert je huid

De Etos Pro Age Skin lijn bevat Retinol. Retinol krijgt veel aandacht in de wereld van de huidverzorging want onderzoek toont duidelijk aan dat de huid veel baat heeft bij het gebruik ervan.

  • Retinol is eigenlijk een ander woord voor vitamine A. Retinol is een extreem effectief celcommunicerend ingrediënt. Dat betekent dat dit stofje zich letterlijk aan bijna iedere huidcel kan hechten en doorgeeft dat die cel zich als een gezonde, jongere huidcel moet gaan gedragen.
  • Retinol is een antioxidant. Het kan dus de negatieve werking stoppen van schadelijke vrije radicalen die de huid er ouder uit doen zien en zich ouder gedraagt. Retinol helpt ook rimpels bestrijden en helpt de collageenproductie te stimuleren.
  • Retinol is effectief bij het behandelen van een acne-gevoelige huid, puistjes en eczeem. Het vermindert huidverkleuringen en maakt rimpels die zijn veroorzaakt door de schadelijke invloed van de zon minder diep.

    • Dit maakt gezichtsverzorging met retinol enorm effectief in het versoepelen van de huid en het tegengaan van huidveroudering.

Pro age skin
Pro age skin

Cleansing

Q10 Energy

Voor de vermoeide huid

De Q10 Energy-producten van Etos bevatten ingrediënten die huidveroudering helpen voorkomen en je huid een energieke glans geven.

Naar de collectie
image alternative text 1

Ageless Skin

Voor de rijpe huid

De Ageless Skin-producten van Etos bevatten ingrediënten die de elasticiteit en de stevigheid van de huid verbeteren.

Naar de collectie
Ageless Skin

Lees meer

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.