Flamingo

Flamingo

Maak kennis met Flamingo. Fijne producten voor haar op elke plek. Scheren wordt prettiger. Met vijf mesjes en een verzwaarde ergonomische handgreep scheer je overal met gemak.

shop nu

Goed voor jezelf zorgen begint met hoogwaardige producten

Of je nu scheert, waxt, voor allebei kiest of je haar gewoon laat groeien: Flamingo maakt bekroonde ontharingsproducten voor je dagelijkse routines en verzorgingsrituelen. Wat die ook zijn.

Misschien is lichaamshaar een big deal voor je, misschien ook niet. Maar als je ervan af wilt, hoeft dat geen vervelend klusje te zijn. Daarom heeft Flamingo een lijn met échte goede producten ontwikkeld. Want vrouwen hebben allemaal wel een mening over hun lichaamshaar en het staat ze vrij om te kiezen wat ze ermee doen.

Artikel opslaan

De speciaal vormgegeven scheermesjes komen uit de eigen fabriek in Duitsland. De mesjes zijn gemaakt van ijzersterk Zweeds staal, voor een supergladde scheerbeurt, keer op keer. Dankzij de afgeronde, flexibele scheerkop glijden de mesjes moeiteloos overal overheen: je knieën, je bikinilijn, you name it.

Voel je goed. Doe iets goeds.

1% van de omzet gaat naar non-profits die zich overal ter wereld inzetten voor de lichamelijke, emotionele en psychische gezondheid van vrouwen.

Maak kennis met Flamingo

Prettige ontharingsproducten voor ieders routine. Probeer het nu!

€ 6.99
Spaar 6 punten
€ 6.99
Spaar 6 punten
€ 25.00
Spaar 25 punten
€ 13.00
Spaar 13 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.