Alles voor jou bij

Nature Box

Nieuw bij Etos! Nature Box bevat 100% natuurlijke cold-pressed oils. De cold-pressed methode zorgt ervoor dat de oliën uit het fruit en de noten rijk blijven aan vitaminen en antioxidanten. De producten zijn vrij van sulfaten, siliconen, parabenen en kunstmatige kleurstoffen. De formule is vegan gecertificeerd en bestaat tot 98% uit natuurlijke ingrediënten! Nature Box heeft een samenwerking met internationale ontwikkelingsorganisaties waarbij zij kleine boeren ondersteunen bij het duurzaam telen van grondstoffen. Met Nature Box ervaar je al het goede uit de natuur. Kijk hieronder welke varianten* er zijn en unbox jouw natuurlijke schoonheid!

Nature Box Abrikoos

Heb je doffe haren? En wil je deze meer glans geven? Dan is de Nature Box Abrikoos Shampoo iets voor jou. Het bevat 100% cold-pressed abrikozen olie. Abrikozen olie, met onverzadigde vetzuren en vitamine A, hydrateert en vormt een beschermende barrière. Ideaal om doffe haren weer glans te geven. Let it shine!

Shampoo & conditioner
385 ml

Douchegel
385 ml

Nature Box Avocado

De Avocado Shampoo herstelt je haar en maakt een einde aan gespleten haarpunten. Met deze shampoo en conditioner kan je vaarwelzeggen tegen levenloos haar! De biotine in avocado stimuleert de productie van keratine.  Avocado bevat ook proteïne en vitamines A, B, C, D en E. In de showergel zorgt dit voor een mooie gloed en stimuleert de collageenvorming in je huid. Dit maakt de avocado een perfect ingrediënt voor een energieke huid en sterker stralend haar!

Shampoo & conditioner
385 ml

Douchegel
385 ml

Nature Box kokos

Nature Box Showergel Kokosolie heeft een kalmerende werking op de huid en zorgt voor een heerlijk gehydrateerd gevoel! Kokos bevat namelijk belangrijke vetzuren, vitamines B, C en E, mineralen, calcium, magnesium en essentiële sporenelementen zoals zink en ijzer. De cold-pressed methode zorgt ervoor dat het goede van de kokosnoot wordt behouden, waardoor de olie rijk blijft aan vitaminen en antioxidanten.

Shampoo
385 ml


Douchegel
385 ml 

Nature Box macademia

Cold-pressed macadamia olie zit boordevol vitaminen en antioxidanten, wat zorgt voor een voedende werking voor de huid. Macadamia olie bestaat voor bijna 20% uit palmitoleïnezuur, een onverzadigd vetzuur, dat bijdraagt aan een zachte huid. Het heeft een vernieuwend, verstevigend effect en bevat ook nog een natuurlijke bescherming tegen de zon!

385 ml

 

* assortiment kan per filiaal verschillen.