Neolac

Neolac

Steeds meer ouders kiezen bewust voor biologische flesvoeding vanuit de gedachte dat ze hun kindje de best mogelijke start willen geven en tegelijkertijd helpen om de wereld waarin ze opgroeien een beetje beter te beschermen. De basis van Neolac is biologische weidemelk van Nederlandse bodem. Goed voor jouw kindje, beter voor de wereld!

Shop

Melk is goed voor elk, maar er zijn nogal wat keuzes als je overstapt naar flesvoeding*. De basis van Neolac is biologische weidemelk van Nederlandse melkveehouderijen, waar de boeren zich elke dag met veel passie inzetten voor het welzijn van hun koeien, hun boerderij en het milieu. Zo lopen de koeien gemiddeld tweehonderd dagen per jaar buiten en krijgen ze biologisch geteeld voer van de eigen boerderij. De mest wordt door de boeren hergebruikt op het land waarmee de natuurlijke kringloop wordt voltooid. Wanneer het weer niet geschikt is om buiten te staan en de koeien binnen in een ruime stal staan krijgen ze uitsluitend biologisch voer.

Neolac Biologische flesvoeding is verrijkt met biologische prebiotische vezels (GOS) en de onverzadigde omega-3 en omega-6 vetzuren DHA** & AA. Alle Neolac flesvoedingen voldoen aan de Europese richtlijnen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Iedere variant is aangepast aan de specifieke voedingsbehoeften van je baby of peuter. Zo weet je zeker dat jouw kindje alle benodigde voedingstoffen binnen krijgt.

Gebruiksgemak, hygiëne en duurzaamheid zijn leidend bij het ontwerp van Neolac verpakkingen. Zo kan het lepeltje in de deksel bevestigd worden. Hierdoor heb je het lepeltje altijd direct bij de hand zodat je niet met je handen in de poeder hoeft te vissen. Daarnaast zijn de Neolac blikken gemaakt van duurzame materialen die na gebruik bijna volledig gerecycled kunnen worden.

*Borstvoeding is de beste voeding voor je baby
**Net als andere opvolgmelken

Neolac

Goed voor jouw kindje, beter voor de wereld!

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.