Pampers Harmonie

  • 100% droogheid van Pampers en een zachte buitenlaag
  • Hypoallergeen en dermatologisch getest
  • 0% parfum en lotion
  • Nu in een recyclebare papieren* verpakking

De wereld van baby's verbeteren

Bij Pampers® geloven we dat we samen de wereld van baby’s beter kunnen maken. Dit betekent dat we, net als jij, geven om elke baby én de wereld waarin ze zullen opgroeien. We hebben onze Pampers® Harmonie™ luiers ontworpen om jouw baby de luiers te geven die het vertrouwde 100% droogheid van Pampers® bieden én die plantaardige ingrediënten bevatten in contact met de huid van jouw baby. Nu ook verkrijgbaar in een recyclebare papieren verpakking!* 

Maar daar houdt het nog niet op! Om onze vernieuwde Pampers® Harmonie producten te vieren én tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan de natuur, werken we samen met Staatsbosbeheer. Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland. Dat is 270.000 hectare natuur die de organisatie beschermt en beleefbaar maakt voor publiek. Met kennis en kunde zorgt Staatsbosbeheer voor deze natuur en de planten en dieren die in die natuur leven, door onder andere bescherming te bieden tegen droogte, stikstof en klimaatverandering. Naast de natuur speelt duurzame energie, schone lucht, groene, gezonde bewegingsruimte voor bezoekers een rol in het beheer. Zo draagt Staatsbosbeheer bij aan een groene en gezonder Nederland, waar mensen in de toekomst fijn en veilig kunnen leven.

*De verpakking is recyclebaar in de papierbak. Ze bevat een dun plastic laagje (12%) om de kwaliteit te bewaren die je van Pampers gewoon bent.

 

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.