Smooff

Smooff

Smooff is een Deens gepatenteerd hulpmiddel bij het stoppen met roken. 4 discrete filters die op de sigaret worden geplaatst, verminderen geleidelijk uw inname van rook en nicotine - na 28 dagen stopt u met roken. Smooff werkt zonder medicatie of bijwerkingen.

shop nu

Geleidelijk het roken verminderen gedurende 28 dagen!

Smooff Stop Met Roken bestaat uit 4 filters, waarbij de filtersterkte per filter toeneemt (filter 1 – 4). Je zet een filter op je sigaret wanneer je gaat roken. Elk filter wordt gedurende 7 dagen gebruikt. Hiermee bouw je geleidelijk, stapje voor stapje, het roken en je nicotinebehoefte af en krijg je de tijd om je mentaal voor te bereiden om op de geplande datum – dat wil zeggen na 28 dagen – definitief te stoppen met roken. Smooff Stop Met Roken geeft je een nieuwe kans waarbij je niet wordt gedwongen om in één keer zowel je nicotinebehoefte als je rookgewoonte te overwinnen!

Verhoog de kans op succes

Motivatie en advies tijdens het proces verhogen de kans op succes! Daarom wordt bij Smooff Stop Met Roken een uitgebreide handleiding meegeleverd die je helpt bij het stoppen met roken – week voor week. Je krijgt ook een persoonlijke motivatiekaart die je goede adviezen geeft.

Smooff Stop Met Roken is voorzien van het CE-merk en ingedeeld als medisch hulpmiddel klasse I. De slimme en discrete filters zijn in een laboratorium getest en kunnen in een pakje sigaretten of in de meegeleverde filterhouder worden bewaard.

Artikel opslaan

Wat vind je in het pakket?

  • 4 verschillende filters voor de sigaret
  • 1 mondstuk om aangenamer te kunnen roken
  • 1 filterhouder, waarin je je filter kunt bewaren
  • 1 uitgebreide handleiding voor het stoppen met roken
  • 1 motivatiekaart

De Smooff-filters kunnen op filtersigaretten van normale grootte worden gezet.

Ontdek Smooff

Vermindert geleidelijk uw inname van rook en nicotine gedurende 28 dagen - zonder medicatie of bijwerkingen.

€ 46.00
Spaar 46 punten
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.