Smooff

Smooff

Smooff is een slim en discreet filter dat je op je sigaret zet. Het helpt je het roken te verminderen of helemaal rookvrij te worden zonder medicijnen of bijwerkingen. Het filter is geoctrooieerd en een Deens product.

shop nu

Bewezen rookvrij in 28 dagen

Smooff Rookvrij bestaat uit 4 filters die je op je sigaret zet wanneer je gaat roken. Elk van de 4 filters vermindert geleidelijk je inname van rook en nicotine - zonder enige medicijnen of bijwerkingen. Elk filter wordt gedurende 7 dagen gebruikt en na het vierde filter heb je het roken afgebouwd en hebt daardoor meer kracht om helemaal met roken te stoppen. Je gevecht tegen je lichamelijke afhankelijkheid is immers verleden tijd.

Kan het afbouwen worden verlengd?

We raden je aan Smooff Rookvrij 4 weken te gebruiken. We krijgen echter vaak de vraag van klanten die dagelijks veel sigaretten roken, of de periode van het afbouwen langer mag zijn. Als dat ook jouw voorkeur heeft, kun je 2 pakken Smooff Rookvrij kopen en het afbouwen 8 weken laten duren.

Stoppen met roken door af te bouwen

De Deense zorgautoriteit benadrukt dat het een goed idee is om het roken eerst af te bouwen en dan pas helemaal te stoppen. Zie de door deze autoriteit uitgegeven gids ‘Stoppen met roken - 2020’. Dat is juist wat Smooff Rookvrij doet en daarmee wordt je kans op het succesvol stoppen met roken vergroot. Hoewel we je helpen om van je lichamelijke afhankelijkheid af te komen, moet je nog wel steeds gemotiveerd zijn om met roken te stoppen.

Wat vind je in het pakket?

  • 4 verschillende Smooff-filters op om de sigaret te zetten en waarmee de inname van rook en nicotine wordt verminderd
  • 1 mondstuk om op het Smooff-filter te zetten en meer comfort tijdens het roken te ervaren
  • 1 filterhouder
  • 1 uitgebreide handleiding voor stoppen-met-roken
  • 1 motivatiekaart

De Smooff-filters kunnen op filtersigaretten van normale grootte worden gezet.

Ontdek Smooff

Geleidelijk je afhankelijkheid van roken en nicotine verminderen zonder gebruik van medicijnen of nicotine.

€ 46.00
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.