vrouw in bed met somnox slaaprobot

Somnox Slaaprobot

Voel jij je vaak gestrest en onrustig, waardoor je in de avonduren niet in slaap kunt vallen? Maak kennis met de Somnox Slaaprobot: jouw nieuwe beste vriend in bed! De slaaprobot helpt je met in slaap vallen en doorslapen. Het resultaat? Een uitgerust, zorgeloos gevoel in de ochtend.

Wat is de Somnox Slaaprobot?

De slaaprobot is een technologisch hulpmiddel waarmee je sneller in slaap valt, langer en dieper slaapt en frisser wakker wordt. De Somnox Slaaprobot heeft verschillende prijzen gewonnen, zoals de Red Dot Design Award en de iF Design Award. Hij brengt jou namelijk op innovatieve wijze in een ontspannen slaaptoestand. Zwaai die slapeloze nachten en knorrige ochtenden maar vaarwel!

Hoe werkt de Somnox Slaaprobot?

De slaaprobot draagt bij aan een goede nachtrust door middel van intelligente algoritmes en effectieve en bewezen ontspanningstechnieken. Met de speciale Somnox-app voor je smartphone kun je je persoonlijke voorkeuren instellen. Daardoor droom je nog sneller weg en word je uitgerust wakker.

De Somnox Robot:

  • stimuleert je natuurlijke ademhaling
  • speelt rustgevende geluiden af
  • geeft je een comfortabel en veilig gevoel

Natuurlijke ademhaling

Onderzoeken hebben aangetoond dat rustig ademen van nature essentieel is om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. De Somnox Slaaprobot speelt hierop in door met stijgende en dalende bewegingen een ademhaling te simuleren. Onbewust past jouw ademhaling zich hieraan aan, wat een kalmerend effect heeft.

Rustgevende geluiden

De Somnox Slaaprobot is uitgerust met rustgevende geluiden zoals een hartslag, slaapliedjes en ontspannende meditatiemuziek. Je kunt ook je eigen muziek afspelen. Het volume daarvan wordt dan automatisch aangepast om het in slaap vallen makkelijker te maken.

Comfortabel en veilig gevoel

Door het zachte materiaal en de ergonomische vorm is de Somnox Slaaprobot ideaal om tegen je lichaam aan te houden. Dat geeft jou een comfortabel en veilig gevoel, waardoor je meer ontspannen in bed ligt. De zachte sloop van de slaaprobot kan gewoon op 60 graden gewassen worden. Wel zo fris!

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.