Synofit

Synofit

Genieten van bewegen! Dat is waar Synofit voor staat. Met unieke vloeibare producten voor gewrichten, spieren en botten vind je de kwaliteit die je zoekt.

Lees nu gratis het boekje 'Bewegen zonder pijn' over gewrichtsklachten, van Eugène Mathijssen.

Download het 'Bewegen zonder pijn boekje'

Shop Synofit

De succesformule:

Al meer dan 10 jaar zet Synofit zich in voor soepele gewrichten. Het begon allemaal met een vloeibare formule uit de paardensport, gebaseerd op vloeibare Groenlipmossel met Curcumine en Zwarte bes-blad. Daaruit is Synofit Premium Plus Vloeibaar ontwikkeld: een hoogwaardige drank voor de gewrichtsfunctie. Synofit Premium Plus Capsules bevatten deze premium formule ook.
Advies nieuwe gebruikers: Je gebruikt 40 tot 80 dagen een opbouwdosering van 10 ml of 3 capsules per dag. Na 80 dagen is 70% van de gebruikers tevreden!

Synofit voor de gewrichten: de succesformule in medium dosering

Wanneer een medium dosering volstaat, kies je voor Synofit Medium Plus Capsules. Unieke formule in capsulevorm met vloeibare Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad.
Advies nieuwe gebruikers: Je gebruikt 3 capsules per dag tot je tevreden bent.

Synofit product met 100% Groenlipmossel: zonder Curcumine

In sommige gevallen zoek je een formule zonder Curcumine. Curcumine kan immers niet altijd veilig gecombineerd worden met medicatie of grote galstenen. Kies dan voor Synofit GLM Plus Capsules: deze capsules bevatten alleen vloeibare Groenlipmossel met Vitamine C en E.
Advies nieuwe gebruikers: 2 capsules per dag.

Artikel opslaan

Synofit voor de gewrichten: zonder mosselen

Wanneer je geen mosselen kunt of wilt gebruiken, vormen Synofit Curcu Plus Capsules de juiste keuze. Deze bevatten naast hoogwaardige Curcumine ook Astaxanthine en Algenolie (Omega 3). Dit product is tevens inzetbaar voor het immuunsysteem, voor de ogen en voor een gezonde, mooie huid. Astaxanthine helpt de hydratatie van de huid, vermindert de zichtbare tekenen van het ouder worden (rimpels) en maakt de huid zachter, gladder en soepeler.
Advies nieuwe gebruikers: 2 capsules per dag.

Synofit voor de uitwendige verzorging van het bewegingsapparaat

Voor een uitgebreide verzorging van gewrichten, spieren en bindweefsels is de Synofit Gewrichts Gel dé perfecte aanvulling. Werkt lokaal binnen enkele minuten. Deze Gel mag je meerdere malen per dag aanbrengen op de gewenste plek, voor een maximaal resultaat.

Synofit voor de botten

Botten vormen een belangrijk onderdeel van het bewegingsapparaat. Om op de botten te kunnen vertrouwen, zullen ze tot op hoge leeftijd sterk moeten blijven. Bewegen is het allerbelangrijkste! Verder kun je denken aan een goed supplement met Calcium. Daarvoor is Synofit Calcium Plus ontwikkeld: een unieke vloeibare formule met Calcium uit de Rode alg, Vitamine D3, Vitamine K2, Magnesium en meer!

- Curcumine ondersteunt de gewrichtsfunctie en het immuunsysteem - Evaluatie gezondheidsclaims is lopende
- Astaxanthine is een anti-oxidant die de gezondheid van de huid en ogen ondersteunt - Geoorloogde EFSA claims (beautyclaims)

Ontdek Synofit

Unieke vloeibare gewrichtenformule met Groenlipmossel en Curcumine.

Bijna uitverkocht
€ 60.00
capsule
Bijna uitverkocht
€ 34.95
capsule
Bijna uitverkocht
€ 19.45
gel
Bijna uitverkocht
€ 34.95
capsule
Bijna uitverkocht
€ 29.99
capsule
Bijna uitverkocht
€ 105.00
capsule
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.