Mijn Etos: zo werkt het!

Na aanmelding voor Mijn Etos, ontvang je elke week persoonlijke aanbiedingen, tips en nieuwtjes en kan je voortaan nog makkelijker meedoen aan onze spaaracties. Heb je de app gedownload, dan hebben we nog meer leuke en voordelige verrassingen voor je.

Persoonlijke aanbiedingen
Op basis van je interesses en voorkeuren ontvang je elke week persoonlijke aanbiedingen per e-mail en/of via de Etos app. Je klikt op 'Ik wil deze', laat in de winkel je Etos kaart of Etos app scannen en je ontvangt direct je korting.

De laatste tips en nieuwtjes
Wil je alles weten over gezondheidproducten, op de hoogte gehouden worden over de nieuwste make-up, of ben je een kersverse moeder en benieuwd naar tips, babynieuws en korting op babyproducten? Geef je interesses door, dan maken wij het nóg persoonlijker: je ontvangt dan nieuwtjes, de beste tips over bijvoorbeeld beauty- en gezondheid en je krijgt extra aanbiedingen die helemaal op jouw lijf geschreven zijn! Ga naar www.etos.nl/mijnetos of de Etos app en geef je interesses aan in je paspoort.

Makkelijk sparen
Je doet nog makkelijker mee met leuke spaaracties en ziet meteen via de Etos app of op de kassabon wanneer je spaarkaart vol is. Door je Air Miles te koppelen, spaar je vanaf het eerste moment bij elke aankoop.

Stappenteller
Bewegen is goed voor je en wordt nu extra beloond. Heb je de Etos app, dan helpt Etos je fit te blijven. In de app zit een stappenteller, bij elke mijlpaal die je bereikt, ontvang je van ons een cadeau of korting op producten. Leuke motivatie om nog een stapje extra te zetten!

Winkelvinder
Handig! Je vindt via de app meteen een Etos bij jou in de buurt en ziet direct wat de openingstijden van de winkel zijn.

De nieuwste folder
Mis nooit meer een actie! Met de app heb je altijd de nieuwste folder op zak.

Nog meer voordeel & nieuwtjes

Je kunt bovendien je persoonlijke interesses in je paspoort altijd online aanvullen voor
nog meer voordeel en nieuwtjes die op jouw lijf geschreven zijn!