Tandenragers

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  0 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Tandragers kopen

  Heb jij tandplak? Maak dan gebruik van tandragers om jouw gebit te reinigen. Ragers zijn kleine borsteltjes waarmee je het gebit effectief kunt reinigen. Daarnaast zijn ragertjes ook ideaal voor mensen met een beugel of een spalkje. Met een rager kom je namelijk gemakkelijk onder het draadje. Bij Etos vind je tandragers van verschillende merken, zoals Lactona, Gum, TePe en Interprox. Geef je liever niet te veel geld uit aan ragers? Bestel dan ragers van Etos eigen merk. Deze zijn kwalitatief net zo goed als onze A-merken, maar dan tegen een zacht prijsje. 

  Ragers: combineren met andere vormen van mondhygiëne

  Wanneer je regelmatig last hebt van tandplak, heb je je tandarts vast wel eens horen zeggen dat je meer gebruik moet maken van ragers. Maar naast het gebruik van ragers, zijn er nog een aantal vormen van mondhgyiëne die bijdragen aan een schoon gebit. Voor een optimale mondhygiëne poets je je tanden met een elektrische tandenborstel met de juiste opzetborstels. Een goede tandpasta is natuurlijk ook belangrijk. Lees hier welke tandpasta past bij jouw gebit. Dood de ongewenste bacteriën in je mond met mondwater en gebruik flosdraad voor de moeilijk bereikbare plekken.  Wil jij graag een stralende witte glimlach? Neem dan een kijkje bij onze whitening producten of lees ons artikel over thuis tanden bleken. Hierin vertellen we je hoe je dit gemakkelijk zelf thuis doet. 

  Tandragers aanbieding

  Reinig jij jouw gebit graag met ragers, maar dan tegen een goede prijs? Houd dan onze online aanbiedingen en de Etos-folder in de gaten. Zo scoor je voortaan de beste ragers koopjes! 

  Heb je vragen of wil je graag persoonlijk advies over ragers of andere vormen van mondhygiëne? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.