Image alt text

Beste Product van het Jaar 2018-2019

Woehoe! We zijn met maar liefst drie producten genomineerd voor de Beste Product van het Jaar verkiezing! Ben jij nou ook zo tevreden over deze producten? Laat dan je stem horen! En als je stemt maak je ook nog eens kans op een te gekke prijs.

Op welk(e) product(en) stem jij?

Etos Silver Shampoo

Bekijk het hier!

Etos mascara

Bekijk het hier!

Etos Ureum crème

Bekijk het hier!

DE WINNAARS VAN VORIG JAAR

Etos Primer Water

Deze primer is een handig all-in-one prep en prime product met aloë vera. Het hydrateert de huid, verbetert de aanbreng van je basismake-up en fixeert je make-up. Je kunt de primer onder je make-up aanbrengen maar ook als laatste stap als setting spray, zodat je make-up de hele dag mooi blijft zitten.

Etos Everyday Shampoo

De Etos Every Day Shampoo verzorgt je haar en houdt het in conditie. De milde formule maakt de shampoo geschikt voor dagelijks gebruik. Het zonnebloemextract voedt het haar en maakt het extra krachtig zodat je haar in topvorm blijft. De Etos Everyday Shampoo is een uitstekende shampoo voor gezond haar met een verrassend lage prijs.

bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.