Alles voor jou bij

Winactie: Met Etos en Return to Sender op reis naar Kenia

Return to Sender is een organisatie die is opgericht door Katja Schuurman. Ze zetten zich in om kansen en mogelijkheden te creëren voor de allerarmsten. Hun missie is om met eerlijke duurzame handel, ondernemerschap in de armste gebieden ter wereld te stimuleren. Return to Sender heeft met de verkoop van haar producten bijgedragen aan het creëren van ruim 7000 banen wereldwijd. Net als afgelopen jaar is er dit najaar weer een samenwerking tussen Etos, Unilever en Return to Sender. Je kunt namelijk in de weken 37 en 38 weer Return to Sender armbandjes cadeau krijgen bij Etos. Voor het zover is, kun je eerst meedoen aan de winactie voor een reis naar Kenia!

Armbandjes

Na zich al tien jaar actief te hebben ingezet voor de kansen van vrouwen in ontwikkelingslanden komt Return to Sender nu met een nieuwe collectie armbandjes. De collectie is ontwikkeld door zes Nederlandse topdesigners in samenwerking met vakmensen uit ontwikkelingslanden. 

Winactie: met Etos en Return to Sender op reis naar Kenia

De armbandjes zijn dit najaar verkrijgbaar bij aankoop van twee actieproducten van de Unilever-merken Zwitsal, Dove, Dove Men+Care, Axe, Rexona, Neutral, Zendium, Prodent White Now, Andrelon en Vaseline. Voor het zover is, biedt Etos in samenwerking met Return to Sender de kans om op reis te gaan naar Kenia. Vanaf 24 mei tot en met 7 juni kun je je via de Etos Facebookpagina aanmelden om als vlogger (in spé) mee te gaan naar Kenia en daar de projecten van Return to Sender te bezoeken. In Kenia ga je het maakproces van de armbandjes bekijken en de mensen die hieraan hebben meegewerkt ontmoeten. Zo kun je met eigen ogen zien wat hier voor een goed werk wordt gedaan door lokale vrouwen te ondersteunen en dit te vertellen aan alle volgers van Etos. 

Lijkt dit je leuk en ben je tussen 28 juni en 3 juli beschikbaar? Deel dan je vlog op de Etos Facebookpagina en wie weet ga jij binnenkort met Etos en Return to Sender mee naar Kenia.  Meer informatie over hoe je mee kunt doen? Neem dan een kijkje op de Etos Facebookpagina.