ga terug naar Gezondheid

BauschandLomb Optiek

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  0 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Optiekproducten kopen

  Kunnen jouw ogen wel wat ondersteuning gebruiken? Dan zit je goed bij Etos! Of je nu lenzen of brillen draagt, in ons assortiment vind je alle optiekproducten die je nodig hebt! Kies uit harde lenzen, kleurlenzen of zachte lenzen en verschillende soorten lenzenvloeistof. Vind jij het lastig om je lenzen te bewaren en verzorgen? Koop dan handige daglenzen die je elke dag kunt vervangen! Ook voor brillen kun je terecht bij Etos! Kies uit diverse monturen en sterktes voor zowel leesbrillen als vertebrillen. Vergeet niet om brillendoekjes en een brillenkoker te kopen om je bril schoon en beschermd te houden! Alle lenzen en brillen koop je snel en gemakkelijk online bij Etos. Ben jij op zoek naar advies over onze optiekproducten? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel!

  Optiekproducten aanbieding

  Wil je op de hoogte blijven van kortingen op leesbrillen en lenzenvloeistof? Houd dan deze pagina en de Etos folder goed in de gaten voor speciale optiek aanbiedingen! Zo vergelijk je gemakkelijk verschillende soorten lenzen en brillen en betaal je altijd de beste prijs!

  Top

  Wegens drukte in onze webshop, kan de bezorging van je pakketje helaas langer duren

  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.