welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   -2,75
   -2,5
   -2
   30 stuks
   filter - Lenzen
   filter - Prijs
   3 Resultaten
   -2,75
   -2,5
   -2
   30 stuks
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 17.95
   -2,5,
   € 17.95
   -2,75,
   € 17.95
   -2,

   Lenzen bestellen

   Draag je liever contactlenzen dan een bril? Bij Etos kun je gemakkelijk en snel online lenzen bestellen. Etos heeft een ruim assortiment aan lenzen: van harde lenzen tot zachte lenzen en van maandlenzen tot daglenzen. Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel en vraag één van onze medewerkers om informatie.

   Maandlenzen

   Ben je op zoek naar maandlenzen? Dan ben je bij Etos aan het goede adres. Etos heeft een ruim assortiment aan maandlenzen. Koop je maandlenzen gemakkelijk en snel bij Etos!

   Daglenzen

   Draag je liever daglenzen? Ook dan kun je bij Etos terecht. Etos heeft een ruim assortiment aan daglenzen. Koop je daglenzen gemakkelijk en snel bij Etos!

   Kleurlenzen

   Heb je een feestje? Of ben je toe aan een andere uitstraling? Bij Etos vind je niet alleen lenzen op sterkte, maar ook kleurlenzen in diverse kleuren.

   Lenzen aanbieding

   Wil je de beste lenzen kopen voor een voordelige prijs? Houd dan onze online aanbiedingen en de Etos folder in de gaten. Zo kun jij weer scherp zien voor de beste prijs!

   bekijk winkelmandje

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.