Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Of hoger

   Sorteren

   2 Resultaten
   Of hoger
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 2.99
   geneesmiddel,
   € 12.49
   geneesmiddel,
   • Gratis bezorging vanaf €25
   • Gratis bezorging vanaf €25
   • Gratis retour binnen 30 dagen
   • Spaar voor korting met Etos extra

   Corona zelftest kopen

   De zelftest voor corona kun je nu kopen. Ben je op zoek naar een corona zelftest die je zelf kunt uitvoeren? Bij Etos kun je eenvoudig corona zelftesten kopen waarmee je thuis preventief kunt testen op corona. De zelftesten hebben een Europees kwaliteitskeurmerk (CE) en een korter wattenstaafje dan de testen in de teststraat. Bijkomend voordeel, online je zelftesten voor corona kopen scheelt ook weer tijd!

   Sneltest corona kopen

   De testen die Etos verkoopt zijn antigeensneltesten. Wil je meer weten over dit type corona sneltesten? Lees dan ons corona zelftest artikel over de verschillen tussen de zelftesten en hoe je een corona sneltest zelf thuis uitvoert. Een sneltest kopen is zo gedaan en je beschermt je omgeving ermee.

   De betrouwbaarheid van de corona zelftest

   Extern onderzoek heeft aangetoond dat de resultaten van de Roche corona zelftest een sensitiviteit hebben van 90.6% en een specificiteit van 98.6%. De Acon corona zelftest heeft een relatieve sensitiviteit van 97,1% en een relatieve specificiteit van 99,5%.

   Wat betekent dit precies? De sensitiviteit en specificiteit zijn testeigenschappen en geven aan in hoeverre de corona zelftest een 'terechte' uitslag geeft.

   De sensitiviteit van de corona zelftest is het percentage dat terecht positieve uitslagen onder personen met corona aantoont. Hierbij geldt: hoe hoger het percentage, hoe beter de test gevallen van corona kan aantonen. (Bron: RIVM)

   De specificiteit van de coronazelftest is het percentage terecht negatieve uitslagen onder personen met corona aantoont. Hierbij geldt: hoe hoger het percentage, hoe beter de test gezonde personen als gezond aantoont. (Bron: RIVM)

   Zelftest corona kopen

   De corona zelftest kan je vanaf nu zelf uitvoeren vanuit huis. Deze test voer je uit door met een wattenstaafje slijm uit de neus en keel af te nemen. Dit wordt ook wel een neusmonster genoemd. Je hebt geen verdere instrumenten nodig, het pakket is klaar voor gebruik en bevat een duidelijke instructie om de test zelf uit te kunnen voeren. De resultaten zijn zichtbaar na 15 minuten. Wil je een zelftest voor corona kopen? Dan zijn zakdoekjes zeker geen overbodige luxe. Ben je van plan om de zelftest uit te voeren? Zorg er dan voor dat je van tevoren de bijgeleverde bijsluiter van de Roche zelftest of bijsluiter van Flowflex zelftest zorgvuldig doorneemt. Na afloop van de test dien je de instructies van de Rijksoverheid op te volgen.

   Corona sneltest bestellen

   Als je liever de deur niet uit gaat, uit voorzorg of gewoon omdat je geen zin hebt, dan kun je ook een corona sneltest bestellen. Dit doe je gemakkelijk online bij Etos en voor 22.00 besteld, is morgen al in huis.

   Vermoed jij dat je klachten worden veroorzaakt door het coronavirus of heb jij een positief testresultaat? Laat je dan bij een GGD-teststraat nogmaals testen en ga in quarantaine. Voor de meest actuele en betrouwbare informatie over het coronavirus verwijzen we je naar het RIVM.

   Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.