1 Resultaten
Dermalex

Filters

Dermalex
Filter - Eczeem
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

creme
€ 12,09

Eczeem zalf kopen

Heb je last van eczeem? Word je knettergek van de jeuk? Geen zorgen. Etos heeft namelijk een ruim assortiment aan eczeem zalf van diverse merken, zoals Bepanthen, Gladskin en Grahams. Eczeem zalf helpt tegen de jeuk en houdt je huid vet om uitdroging te voorkomen. Voor een goede behandeling is het belangrijk om te weten welke vorm van eczeem je hebt. Wist je dat er maar liefst zeven verschillende soorten eczeem bestaan? Lees meer over de symptomen van atopisch eczeem, seborroïsch eczeem en blaasjeseczeem. Eczeem wordt vaak verward met huidschimmel of psoriasis. Twijfel je of je eczeem hebt? Raadpleeg dan je huisarts. Die kan je uitsluitsel geven.

Eczeem crème kopen

Vind je zalf iets te vet? Etos heeft óók een ruim assortiment aan eczeem crème. Eczeem crème is minder vet dan eczeem zalf en trekt sneller in.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.