Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Welkom terug!

  Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

   Zalf

   Sorteren

   3 Resultaten
   Zalf
   Product overzicht en filters zijn verfijnd.

   producten

   € 10.95
   zalf
   Promotie: Promotie voorwaarden: Lucovitaal alle varianten, combineren mogelijk.
   € 10.29
   zalf
   € 18.99
   zalf
   • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
   • Vóór 22:00 uur besteld, morgen gratis bezorgd.
   • Gratis retourneren
   • Spaar voor korting

   Producten voor een probleemhuid kopen

   Heb je een lastige huid met droge en schrale plekjes? Of heb je last van psoriasis, zonneallergie of een andere vorm van huidirritatie? Kijk dan eens in ons assortiment en kies een product voor de probleemhuid. Etos heeft verschillende producten van diverse bekende merken zoals Louis Widmer, Dr. Leenarts en Bepanthen. Ben je op zoek naar een vette zalf die vrij is van alcohol, hormonen en parabenen? Koop dan Dr. Leenarts zalf voor een droge huid om schilfering en jeuk te voorkomen. Bij Etos vind je ook Grahams Psoriasis crème die speciaal is ontwikkeld om huidirritatie door psoriasis tegen te gaan. Is jouw huid erg droog en gevoelig? Koop dan Etos Cetomacrogol crème met twintig procent vaseline. Veel producten in dit assortiment bevatten geen parfum zodat je huid geen onnodige prikkels krijgt. Heb je advies of meer informatie nodig over producten voor een probleemhuid? Kom langs in een Etos winkel bij jou in de buurt en vraag onze medewerkers om hulp.

   Aanbieding op producten voor een probleemhuid

   Ben je op zoek naar een aanbieding op producten voor een probleemhuid? Bekijk dan de Etos folder online of in één van onze winkels. Zo koop je je producten voordelig én laat je je huid weer stralen!

   Bekijk

   Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.