HeltiQ Waterpokken

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  0 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Producten bij waterpokken kopen

  Waterpokken is een besmettelijke ziekte die vlekjes en korstjes over je hele lichaam veroorzaakt. Deze plekjes kunnen enorm jeuken, en naarmate je ouder wordt kan de ziekte hardnekkiger worden! In ons assortiment vind je daarom diverse producten die de huiduitslag dragelijker maken, van merken zoals HeltiQ en VSM. Koop bijvoorbeeld een verkoelende en verzachtende mousse die de jeuk helpt verlichten. Ben je bezorgd dat je met te veel krabben littekentjes kunt veroorzaken? Koop dan een verzorgende en jeukstillende gel die je huid kalmeert. Raadpleeg je huisarts als je vermoedt dat je waterpokken hebt. Wil je meer te weten komen over waterpokken en welke producten er nog meer te koop zijn bij Etos? Kom dan langs in een Etos winkel bij jou in de buurt.

  Producten bij waterpokken aanbieding

  Wil jij niet te veel uitgeven aan producten die de last van waterpokken verlichten? Dan zit je goed bij Etos! Houd deze pagina en de Etos folder goed in de gaten voor speciale aanbiedingen op producten tegen waterpokken! Zo kun jij je huid kalmeren en verzorgen voor de beste prijs!

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.