ga terug naar Gezondheid

Wratten voor Unisex

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  0 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Producten tegen wratten kopen

  Heb je last van wratten? Dan hoef je in principe niets te doen. Vaak verdwijnen wratten namelijk vanzelf. Je lichaam maakt afweerstoffen aan en verzet zich tegen het virus dat de wrat veroorzaakt. Als je zo snel mogelijk van een wrat af wilt, dan kun je een product tegen wratten kopen. Etos heeft een ruim assortiment met producten die wratten behandelen van diverse merken zoals Wartner, Formule-W en Excilor. In de meeste wrattenverwijderaars zit salicylzuur verwerkt. Dit zuur maakt de bovenste laag van de huid, de hoornlaag, zachter zodat de wrat loslaat. Extra handig: onze wrattenpennen en flacons met aanstipstaafjes, zodat je de wrat makkelijk kunt behandelen. Wil je meer informatie over producten tegen wratten? Kom dan langs in een Etos winkel bij jou in de buurt. We adviseren je graag over welk product het best past bij jouw situatie.

  Producten tegen wratten aanbieding

  Wil je producten tegen wratten in de aanbieding kopen voor de meest voordelige prijs? Houd dan onze aanbiedingen scherp in de gaten. In onze folder zetten we alle actuele aanbiedingen voor je op een rij. Bekijk de Etos folder online of in één van onze winkels. Zo blijf je altijd op de hoogte van alle lopende aanbiedingen.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.