Ga terug naar Baby

Pampers Luierbroekjes

9 Resultaten
Pampers

Filters

Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

Maat 6 Extra large,
€ 10,99
Maat 4 Maxi,
€ 9,99
Maat 5 Junior,
€ 10,99
Maat 5 Junior,
€ 9,99
Maat 3 Midi,
€ 10,99
Maat 6 Extra Large,
€ 9,99
Maat 4 Maxi,
€ 10,99
€ 13,49
€ 13,49

Pampers luierbroekjes kopen

Ben je op zoek naar Pampers luierbroekjes? Dan ben je bij Etos aan het juiste adres! Bij Etos hebben we namelijk een ruim assortiment aan Pampers luierbroekjes. De Pampers luierbroekjes zijn ideaal als je kind probeert weg te kruipen tijdens het verschonen, of als je kind überhaupt wat beweeglijker is. De luierbroekjes van Pampers zijn gemakkelijk aan en uit te trekken door de zijkanten open te scheuren. Denk je dat een luier geschikter voor je kind is? Bekijk dan ons assortiment aan luiers van merken zoals, Huggies, Naty en Etos Eigen Merk. Wil je meer weten over luiers? Lees dan ons artikel over luiers. Ben je benieuwd hoe je eigenlijk borstvoeding moet geven? Lees dan ons artikel over borstvoeding geven. Wil je luieruitslag voorkomen? Zorg er dan voor dat je de luier regelmatig verschoont, gebruik alcoholvrije billendoekjes en verzorg de billen met zinkzalf. Wil je weten wat je moet doen als je baby koorts heeft? Lees dan ons artikel over koorts bij baby's.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Pampers luierbroekjes maat 5

Ben je op zoek naar luierbroekjes van Pampers in maat 5? Dan zit je goed bij Etos. De luierbroekjes zijn gemakkelijk aan te trekken en sluiten mooi af, zodat je kindje optimaal beschermd is voor wel 12 uur lang. De tailleband is bovendien zacht voor het tere huidje van je kindje! Wil je luierbroekjes van Pampers kopen in een andere maat? Geen probleem. In ons assortiment vind je ook Pampers luierbroekjes in maat 3, maat 4 en maat 6.

Pampers nappy pants

Wil je de Pampers nappy pants eens uitproberen? Goede keuze! Pampers nappy pants passen zich aan aan de bewegingen van je baby en geven je baby langdurig en betrouwbare bescherming. Ze zijn daarnaast erg gemakkelijk aan en uit te trekken, door de zijkanten in één beweging los te trekken. Ideaal als je kindje niet eenvoudig stil blijft liggen.

Pampers luierbroekjes aanbieding

Pampers luierbroekjes kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder goed in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.