Naty Luiers

Sorteren

Sorteer
6 Resultaten
Naty
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

producten

€ 10.99
Maat 5 - Junior,
bekijk alle maten (5)
Spaar 4 Air Miles
€ 10.99
Maat 3 - Midi,
bekijk alle maten (5)
Spaar 4 Air Miles
€ 10.99
Maat 4 - Maxi,
bekijk alle maten (5)
Spaar 4 Air Miles
€ 2.65
Spaar 1 Air Mile
€ 10.99
Maat 2 - Mini,
bekijk alle maten (5)
Spaar 4 Air Miles
€ 7.99
Maat 1 - Newborn,
bekijk alle maten (5)
Spaar 3 Air Miles
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Korting op Etos Merk met Mijn Etos

Naty luiers kopen

Ben je op zoek naar Naty luiers? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Etos hebben we namelijk een ruim assortiment aan Naty luiers. Naty luiers zijn de eerste eco-luiers die van biologisch afbreekbaar materiaal zijn gemaakt. Zonder dat je kind het doorheeft, is hij of zij al milieubewust bezig. Naast Naty hebben we bij Etos nog veel meer luiers van andere merken, zoals Pampers, Huggies en Etos Eigen Merk. Wil je meer weten over luiers? Lees dan ons artikel over luiers. Is je kind niet zo goed in stilzitten? Dan is het af en toe misschien moeilijk om een luier bij je kind aan te trekken. In dit geval is het een goed idee om een luierbroekje uit te proberen. Ben je benieuwd hoe je eigenlijk borstvoeding moet geven? Lees dan ons artikel over borstvoeding geven. Wil je luieruitslag voorkomen? Zorg er dan voor dat je de luier regelmatig verschoont, gebruik alcoholvrije billendoekjes en verzorg de billen met zinkzalf.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar.

Eco luiers

De luiers van Naty zijn eco biologisch afbreekbare wegwerpluiers die gemaakt zijn van 100% natuurlijk materiaal. De luiers presteren net zo goed als de beste 'traditionele' luiers, maar zijn beter voor zowel je baby als voor het milieu.

Naty luiers aanbieding

Naty luiers kopen voor een zacht prijsje? Houd dan onze online aanbiedingen of de Etos folder goed in de gaten en blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen.

Top
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.