Alles voor jou bij

Ontdek en beleef intimiteit met Etos

Etos verkoopt een groot aantal plezierverhogende producten die je liefdesleven interessanter kunnen maken. Een uitgebreide collectie condooms, glijmiddelen, massageolies en seksspeeltjes om jou en je partner een intense ervaring te geven. Ontdek welke producten jij nodig hebt.


CONDOOMS

Safety First

Veiligheid en gezondheid zijn erg belangrijk, ook als het om intimiteit gaat. Condooms beschermen je niet alleen tegen ongewenste zwangerschappen, maar ook tegen SOA's en HIV/AIDS. Daarnaast hebben deze voorbehoedsmiddelen er de afgelopen tijd een heel nieuwe, plezierverhogende functie bij gekregen.

Etos Eigen Merk

De condooms van Etos zijn veilig en betrouwbaar. Gemaakt van natuurlijk rubber latex, met glijmiddel en een goede pasvorm. Met ons uitgebreide assortiment zit er zeker een soort tussen die aan jouw wensen voldoet. Etos Condooms zijn 100% elektronisch getest en hebben een comfortabele pasvorm. In de varianten Classic, Extra Glide, Extra Thin, Second Skin, Secure en Sensual.

Vanaf

Durex

Misschien wel het bekendste condoommerk ter wereld is natuurlijk te vinden bij Etos. Een gevarieerde collectie condooms met als insteek veiligheid en genot. Betrouwbare condooms van transparant, natuurlijk rubber latex met een prettige geur. Bijvoorbeeld de varianten Classic Natural, Feeling Sensitive, Invisible en Orgasm’ Intense.

Vanaf

LELO HEX

Ultra-dunne condooms die zorgen voor een stimulerend gevoel dankzij een speciale zeshoekige structuur in het natuurlijke latex. De structuur zorgt voor een meer sensitieve en intieme sensatie, omdat de lichamelijke warmte tussen jou en je partner nog beter wordt overgedragen.

Vanaf

 


GLIJMIDDELEN EN MASSAGE

Voor een ultieme ervaring

Voor extra genot of wanneer je gewoon een beetje hulp nodig hebt verkoopt Etos een uitgebreid assortiment aan glijmiddelen en massageproducten. Deze plezierverhogende glijmiddelen zorgen voor extra prikkelingen en sensueel genot. De massageproducten lenen zicht uitstekend voor een ontspannende en sensuele massage.

Etos Eigen Merk

Etos verkoopt een grote collectie glijmiddelen en massageproducten waardoor jij kunt kiezen welk middel het best geschikt is voor jou en je partner. Alle Etos glijmiddelen maken het vrijen makkelijker en plezieriger en zijn veilig te gebruiken met latex condooms. In de varianten Classic, Tingle en Siliconen. Daarnaast verkoopt Etos een Eigen Merk massageolie en massagegel.

Vanaf

Durex

Durex heeft een aantal gels en glijmiddelen ontwikkelt die zorgen voor een nog intensere sensuele ervaring. De producten van Durex zijn gemaakt om jouw seksleven een boost te geven en jou en je partner een ultieme ervaring te geven. In de varianten Orgasm’ Intense, Play Pleasure Gel, Naturals Gel, Play Massage 2 in 1 Aloë Vera, Play Massage 2 in 1 Sensual met Ylang Ylang-extract.

Vanaf

LELO HEX

De Personal Moisturizer is speciaal ontwikkeld om het genot en comfort van intieme activiteiten te versterken. Dit product is perfect om je partner of je eigen huid elegant te laten voelen.

Vanaf


TOYS

Plezierverhogende seksspeeltjes

Etos verkoopt diverse seksspeeltjes waaronder vibrators. Zo kun je je seksleven een extra impuls geven. Seksspeeltjes stimuleren over het algemeen de erogene zones. De vibrators en stimulators van Etos zijn mede ontworpen door seksuologen. De vormgeving ervan is discreet en ergonomisch.

Durex

Durex maakt naast condooms en glijmiddelen ook een plezierverhogende Pleasure Ring en Intense Pure Fantasy vibrator. De ring zorgt voor een langere en stevigere erectie om het genot voor beiden intenser te maken. De vibrator is een elegante vibrator perfect voor jou alleen of met je partner. De vibraties kunnen met een draaikop versneld en vertraagd worden.

Vanaf

Loveline

Deze handzame, makkelijk mee te nemen vibrator is traploos instelbaar met de praktisch gesitueerde draaiknop. Tot wel 11500 rotaties per minuut voor het ultieme genot, waar je maar wilt. Deze mag zeker niet ontbreken op je nachtkastje! Verkrijgbaar in de kleuren groen, roze en paars.

Vanaf

S-line

Deze verfijnde vlinderdas voor heren is gemaakt van PU. De vlinderdas is bevestigd aan een siliconen zwarte ring die rond de stam van de penis gaat. Deze penisring is de perfecte accessoire voor elk sexy of formeel feestje.

Vanaf

Sono

Verhoog je seksuele prestaties met deze cockringset. 3 verschillende siliconen ringen die erg comfortabel zitten en makkelijk rekbaar zijn.

Vanaf

Dirty Little Secret

Een lijn luxe producten met onder andere shower foam, body cream, body mist en high quality toys, allemaal gemaakt om toe te werken naar een fantastische climax met of zonder je partner.

Vanaf