Alles voor jou bij

Bewust gezond haar met Botanicals Fresh Care

Wat krijg je wanneer milieubewuste kwekers, beautyleveranciers en wetenschappers hun krachten bundelen? Het antwoord is Botanicals Fresh Care van L'Oréal Paris. Dit haarverzorgingsmerk met botanische ingrediënten is nu exclusief te koop bij Etos!

No nasties, no worries

Botanicals Fresh Care van L'Oréal Paris maakt luxe haarverzorging met botanische ingrediënten. Vrij van onnodige kleurstoffen, siliconen en parabenen. No nasties, no worries!
Dankzij de zoektocht naar fijnere ingrediënten van natuurlijke oorsprong, duurzamere processen en fijne texturen is er nu een nieuwe, bewuste manier om je haar te verzorgen. Zo onderhoud je met Botanicals Fresh Care van L'Oréal Paris optimaal je kapsel terwijl je ondertussen helpt de natuur te verbeteren!

 


VERZORGING VOOR FIJN HAAR

Fijn haar: Lavendel

Een volledige verzorgingslijn met lavendel voor fijn haar en de gevoelige hoofdhuid. Bereid met plantaardige lavendel essentiële olie om de gevoelige hoofdhuid intens te hydrateren en revitaliseren met een heerlijke kalmerende en frisse lavendel geur. De lijn bestaat uit: Shampoo, Conditioning Balm en Pre-Shampoo Oil.

Lovely Lavender

De formule is volledig vegan en bevat natuurlijke, hernieuwbare en plantaardige lavendel olie uit de Provence.


VERZORGING VOOR DROOG HAAR

Droog haar: saffloerolie

Botanicals Fresh Care heeft een volledige verzorgingslijn met voedende saffloerolie om droog haar te behandelen. Je lokken worden snel weer zacht en soepel. De lijn bestaat uit: Shampoo, Conditioning Balm, Haarmasker en een Softness Salve.

Softe saffloer

Saffloer is een zoete oranje bloem waarvan de olie rijk is aan lipiden. Deze vetstoffen zit boordevol vitamine E en omega 6. De bloem ruikt heerlijk oosters en is biologisch goed afbreekbaar.


VERZORGING VOOR KWETSBAAR HAAR

Kwetsbaar haar: koriander

Volledige verzorgingslijn met koriander voor kwetsbaar haar. Versterkt zelfs de meest tere haarvezels waardoor het haar minder snel afbreekt. De lijn bestaat uit: Shampoo, Conditioning Balm, Haarmasker en Strength Potion.

Krachtige koriander

Eén van de meest krachtige botanische ingrediënten ter wereld. Werkt versterkend, is 100% biologisch afbreekbaar en rijk aan omega-6.


VERZORGING VOOR GEKLEURD/DOF HAAR

Gekleurd of dof haar: geranium

Volledige verzorgingslijn om dof of gekleurd haar te voeden en weer te laten shinen. Etos heeft de Shampoo en Conditioning Balm in het assortiment.

Glanzende geranium

De geranium is een kleurrijke bloem vol duurzame, essentiële olie met krachtige antioxidanten.


VERZORGING VOOR PLUIZIG HAAR

Pluizig haar: camelina

Volledige verzorgingslijn om pluizig haar te temmen, Je haar wordt weer glad en glanzend. Etos heeft de Shampoo, Conditioning Balm en Frizz Antidote in het assortiment.

In control camelina

Deze kruidachtige plant heeft biologisch afbreekbare olie in de zaden. De olie is rijk aan omega-6 en 9 en een ideale moisturizer.