Alles voor jou bij

L'Oréal Colorista: do it your way!

Experimenteren met je haarkleur? Doe het precies zoals jij wilt! Iedere dag, wanneer je wilt met elke tint die op dat moment het best matcht bij je mood, outfit of event. Ga je voor one-day-pink, all-week-pastelblue of long-lasting-pastelpink? De collectie van L’Oréal Colorista bestaat uit sprays (1 wassing), washouts (1-3 weken) en permanente kleuren en verhelderingseffecten (bleach & play) voor thuisgebruik. Voor welk color statement ga jij?


Hair Makeup

Nieuw bij Etos: Colorista Hair Makeup Metallicblue

Ontdek de nieuwe Hair Makeup van Colorista: make-up voor jouw haar! De zachte-gel formule is verrijkt met make-up pigmenten voor een onmiddellijk intense en trendy kleur. Hair Makeup is gemakkelijk uit te wassen en geeft niet af. Het aanbrengen gaat makkelijk en snel, geen handschoenen nodig!

30 ml

Colorista Hair Makeup Metallicblue


Sprays

L'Oréal Colorista sprays

One night only! Breng met de sprays speelse kleuraccenten aan of spray een verfrissende glow over je lokken. Fixeer vervolgens met hairspray om afgeven te voorkomen. Done for the day? Was de kleur uit met shampoo in 1 á 2 wassingen. De pastelkleuren zijn beter geschikt voor lichte haarkleuren, de felle tinten voor donker én licht haar. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

L'Oréal Colorista sprays


Washouts

L’Oréal Colorista washouts

Tijdelijk een compleet andere haarkleur? Met de washouts van Colorista geef je jouw haar gemakkelijk en snel een andere kleur. Om een extra unieke look te creëren kun je meerdere washouts met elkaar combineren. De pastelkleuren zijn geschikt voor blond haar. Heb je bruin haar? Gebruik dan de intensere kleuren. De intense kleuren zullen langer zichtbaar zijn op blond haar. Gemiddeld blijven de washouts 1-3 weken hun kleur behouden. 

L’Oréal Colorista washouts


Paints

L'Oréal Colorista paints

Here to stay! Wil je een blijvend resultaat? De permanente kleuringen uit de paint-lijn zijn verkrijgbaar in 6 wearable shades, van violet tot aan roseblonde. Perfect voor als je een keer een andere haarkleur wil dan blond of bruin.

L'Oréal Colorista paints


VERHELDERINGSEFFECTEN

L'Oréal Colorista verhelderingseffecten

Met de verhelderingseffecten van Colorista kun je jouw haar gemakkelijk meerdere tinten lichter kleuren en verschillende looks creëren. Denk bijvoorbeeld aan een Ombré look of een mooie Balayage. Deze verhelderingseffecten zijn speciaal geschikt voor bruin haar en vormen een perfecte basis voor het aanbrengen van sprays of washouts in pastelkleuren die je normaal op bruin haar niet goed zal zien. Voor welke look kies jij?

L'Oréal Colorista verhelderingseffecten


TUTORIALS