Alles voor jou bij

Alles voor het beste zicht bij Etos

Bij Etos vind je alles voor het beste zicht. Van leesbrillen en brilpoetsdoekjes, tot lenzen, lenzenvloeistof en oogdruppels. Altijd goed en lekker voordelig.

Lenzen

Vind jij het toch fijner om lenzen te gebruiken? Onze lenzen en lenzenvloeistoffen zijn voordelig en van zeer hoge kwaliteit. Zo voldoen de lenzen aan alle wettelijke eisen en zijn ze getest volgens Europese specificaties. Verkrijgbaar in zowel dag- als maandlenzen. Voor de liefhebbers zijn er ook kleurlenzen.

Vanaf

Lenzenvloeistof

Lenzenvloeistof is bedoeld voor het reinigen, bewaren en/of inzetten van contactlenzen. Dankzij de All-in-one vloeistoffen van Etos heb je maar een soort vloeistof nodig voor al deze handelingen. Zowel verkrijgbaar voor de zachte als harde contactlenzen. Ook is er een No-rub variant verkrijgbaar, de lenzen worden gereinigd zonder te hoeven wrijven.

Vanaf

Oogdruppels

Vooral wanneer je last hebt van droge en/of vermoeide ogen kan het fijn zijn om je ogen extra te bevochtigen. De druppels kalmeren en verfrissen je ogen.

Vanaf

Leesbrillen

Moeite met het lezen van je boek of de krant? De kans is dan heel groot dat je een leesbril nodig hebt. Gelukkig kun je bij Etos ook terecht voor hippe leesbrillen.

Brilpoetsdoekjes

Om zo optimaal mogelijk te kunnen zien, moet je de glazen van de bril wel goed schoonhouden. De Etos Brilpoetsdoekjes reinigen je bril van vieze vlekken en strepen.

Vanaf