Alles voor jou bij

Nieuw bij Etos: Oral-B

Een mooie glimlach is heel belangrijk. Daarom verkopen wij een uitgebreide collectie Oral-B producten. De collectie bestaat uit tandenborstels, tandpasta’s en mondwater om jouw gebit stralend wit te houden. Ontdek de Oral-B collectie hier en vind de producten van Oral-B in de Etos-winkels.


3D WHITE

Oral-B 3D White tandpasta

Ontdek het geheim van een stralende lach; de Oral-B 3D White-collectie. Ook jij kunt zoveel zelfvertrouwen krijgen met een stralend witte glimlach door 100% verwijdering van verkleuringen en optimale verzorging van glazuur. Probeer nu ook de nieuwe Oral-B 3D White Therapy tandpasta’s speciaal ontwikkeld voor gevoelige tanden en glazuurbescherming.

3D White Therapy Sensitive

De whitening formule is ontwikkeld speciaal voor gevoelige tanden. Het maakt de tanden wit door verkleuring aan de oppervlakte te verwijderen.

75 ml

3D White
Luxe Perfection

Dit mondwater zorgt binnen 7 dagen voor wittere tanden en zorgt ervoor dat je mond fris aanvoelt.

250 ml

3D White Therapy Enamel

De glazuurbeschermingsformule maakt de tanden prachtig wit en verzorgt de tanden ter versterking van het glazuur.

75 ml


 


TANDENBORSTELS

Smart 6 6000N Blue Elektrische Tandenborstel

Het slanke handvat van deze tandenborstel verbetert je poetsgewoontes. Het maakt verbinding met de Oral-B app en begeleidt je met realtime feedback om beter te poetsen.

 

Pro 700 Sensi Ultrathin Elektrische Tandenborstel

De professionele timer helpt je om 2 minuten te poetsen en herinnert je iedere 30 seconden om een ander gebied te poetsen.   


REPAIR

Bye Bye gevoelige tanden!

Bijna de helft van de bevolking heeft wel eens last van gevoelige tanden. Val jij daar ook onder? Dan hebben we goed nieuws voor je! De Oral-B Tandvlees & Glazuur Repair is een nieuwe lijn die speciaal is ontwikkeld voor gevoelige tanden. De unieke ActivRepair™-technologie helpt het tandvlees en helpt verzwakt tandglazuur in slechts 2 weken te herstellen. De tandpasta's hebben bovendien een antibacteriéle werking op het tandvlees en beschermen de tanden tegen zuurerosie.

Oral-B Repair is de lijn met 4 verschillende varianten. Voor welke variant ga jij?

Original

Voor een milde smaak en gladde textuur

75ml 

Zachte Whitening

Zachte reiniging van de tanden en behoudt de natuurlijke witheid

75ml

Extra Fris

Voor een langdurig fris en schoon gevoel

75ml

Zachte Reiniging

Voorkomt vlekken, restjes en tandsteen

75ml


Speciaal voor kinderen

Kids Elektrische Tandenborstel met Frozen-figuren

Deze tandenborstel voor kinderen plaatst de kracht van goed reinigen in kleine handjes. De elektrische tandenborstel heeft extra zachte borstelharen speciaal voor kleine mondjes.

Winnie de Pooh tandpasta

Een fluoridetandpasta voor een betere bescherming tegen gaatjes. Deze tandpasta is voor kinderen en peuters tot 2 jaar. Gebruik voor kinderen van 6 jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zo zorg je ervoor dat jouw kind zo weinig mogelijk tandpasta inslikt. Dit product bevat natriumfluoride. 

75 ml