Alles voor jou bij

Overal sunproof

Of je met een drankje neerstrijkt op het terras, je kind je meetrekt naar een park of speeltuin of je jezelf in het zweet werkt in de buitenlucht: zorg dat je goed beschermd naar buiten gaat en je altijd zonnebrandcrème in je tas hebt.

Ambre Solaire Sensitive Expert+ SPF 50 beschermende gezichtsspray

Op het terras

Zonnige metgezel: Ambre Solaire Sensitive Expert+ SPF 50 beschermende gezichtsspray

Kwaliteiten: de spray kan zonder te smeren, gemakkelijk over je make-up worden aangebracht en voorkomt daardoor uitgelopen mascara. De substantie helpt daarbij ook nog eens om donkere vlekken te voorkomen en voedt je huid. Het handige reisformaatje is makkelijk mee te nemen in je handtas.

75 ml

Tip: elke 2 uur smeren

Nivea Sun Kids Roll-on SPF 50

In de speeltuin

Zonnige metgezel: NIVEA SUN Kids Hydraterende Roll-on SPF 50

Kwaliteiten: Direct effectieve bescherming van de tere kinderhuid tegen schadelijke effecten van de zon. De handige roll-on applicatie maakt het insmeren niet alleen gemakkelijk, maar ook leuk voor de kinderen. De innovatieve formule helpt de intensiteit van door zonnecrème veroorzaakte vlekken te verminderen na het wassen.

50 ml

Etos Sun sport face cream SPF 30

Tijdens het buitensporten

Zonnige metgezel: Etos Sun sport face cream SPF 30

Kwaliteiten: beschermt je huid met sterke factor tegen de schadelijke invloed van de zon. Loopt minder snel uit tijdens het zweten en hydrateert je huid.

50 ml