Alles voor jou bij

De RoC Pro-fessional lijn bij Etos!

Mooi oud worden, willen we dat niet allemaal? De nieuwe huidverzorgingslijn RoC Pro-fessional haalt alles uit de kast om deze wens van vrouwen uit te laten komen.


DE ROC PRO-FESSIONAL LIJN

De RoC Pro-fessional lijn kent zes verschillende lijnen, waaronder vier met anti-agingproducten. Deze vier dare devils jagen op rimpels, wallen en pigmentvlekken.

 

RoC Pro-sublime Intensive Anti-Age Eye Perfecting system

Pro-sublime: revitaliseert de oogzone

De producten uit deze lijn zijn geschikt voor de huid rondom de ogen en gaan de strijd aan met donkere kringen, wallen, rimpels en fijne lijntjes.

Pro-sublime anti-wrinkle gebruikt het krachtige wapen retinol dat rimpels verzacht en aanpakt. De lijn opent de aanval met E-pulse. Dit is een technologie met cosmetische elektrostimulatie die het natuurlijke herstelproces van de huid ondersteunt.

Topproduct: RoC Pro-sublime Intensive Anti-Age Eye Perfecting system.
2x10 ml

RoC Pro-renove Rich Anti-Ageing Unifying cream

Pro-renove: helpt de huidteint te egaliseren

Gewapend met Hexinol moleculen uit de blauwe zeedistel strijkt deze productlijn lijntjes in het gezicht glad, om vervolgens met vitamine C huidpigmentatie en oneffenheden te helpen verminderen en de huid te laten stralen.

Topproduct: RoC Pro-renove Rich Anti-Ageing Unifying cream.
50 ml

RoC Pro-correct Anti-Wrinkle Rejuvenating Fluid

Pro-correct: helpt rimpels en fijne lijntjes corrigeren

Deze huidverzorgingslijn is speciaal voor de huid met lijntjes en diepere rimpels. De Pro-correctlijn haalt vernuftige technieken uit de kast, in de vorm van twee krachtige anti-agetechnologieën, om rimpels te corrigeren. Retinol en vitamine A om de collageen- en elastineproductie te stimuleren. Het andere geheime wapen: hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die rimpels en lijnen van binnenuit opvult.

Topproduct: RoC Pro-correct Anti-Wrinkle Rejuvenating Fluid.
40 ml

RoC Pro-define Anti-Sagging Concentrate

Pro-define: huidverstevigend, cosmetisch effect

Deze krachtpatser lift de huid met hulp van THPE, die zorgt voor een verstevigend effect. Speciaal voor de huid die minder elastisch en slapper aanvoelt.
Bugrane stimuleert de elastineproductie in de huid en helpt zo het liftende effect langer vast te houden. De anti-sagging concentrate geeft door het hoge percentage bugrane de huid een extra oppepper.

Topproduct: RoC Pro-define Anti-Sagging Concentrate.
50 ml

RoC Pro-fessional
heeft ook nog twee andere lijnen:

RoC Pro-preserve anti-oxidant protecting fluid

Pro-preserve

Helpt de jeugdige uitstraling te behouden. Een zachtaardige helper zonder parfum en parabenen.

Topproduct: RoC Pro-preserve anti-oxidant protecting fluid.
40 ml

RoC Pro-calm extra smoothing comfort cream

Pro-calm

Voor de gevoelige en droge huid. Voedt, beschermt en helpt de huid te herstellen. Parfumvrije verzorging voor de huid met vochttekort.

Topproduct: RoC Pro-calm extra smoothing comfort cream.
40 ml