Alles voor jou bij

Vederlicht en ijzersterk: RoC Soleil Protect

Van ideale zonbescherming in de zomer tot dagelijkse anti-verouderingsroutine: de vederlichte gezichtsfluïdes met hoge beschermingsfactor van RoC Soleil Protect zijn heel geschikt voor de zonvakantie. Maar ook voor dagelijks gebruik het hele jaar door!

Mattifying

RoC Soleil Protect Anti-shine Mattifying Fluid SPF 30 vermindert zichtbaar glimmen en beschermt de jonge uitstraling van de huid met uva- en uvb-filters.

Rustgevend goedje

RoC Soleil Protect High Tolerance Comfort Fluid SPF 50 is parfumvrij en hypoallergeen. De crème kalmeert de gevoelige huid met moederkruid en beschermt tegen veroudering door de zon.

Rimpeljager

RoC Soleil Protect Anti-wrinkle Smoothing Fluid SPF 50+ helpt rimpels te verminderen, beschermt tegen de zon en bewaakt de jonge uitstraling van de huid met hyaluronzuur.

Anti-vlek

RoC Soleil Protect Anti-brown Spot Unifying Fluid SPF 50+ vermindert bruine vlekken en maakt je teint egaler. Het is een zonbeschermingsproduct voor het gezicht dat een hoge bescherming combineert met de correctie van bruine vlekken.

Pareltje

RoC Soleil Protect Anti-aging Illuminating Fluid SPF 50 biedt een jonger en frisser uitziende teint door de bestanddelen hyaluronzuur en lichtreflecterende parels. Je huid ziet er al snel minder vermoeid uit.