ga terug naar Gezondheid

Vitamines & supplementen

Sorteren

Sorteer
1 Resultaten
Salus
84 stuks
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

producten

€ 15.45
tablet
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis bezorging vanaf €30
  • Gratis retour binnen 30 dagen
  • Spaar voor korting met Etos Extra

Vitamines, mineralen en supplementen kopen

Bij Etos koop je verschillende soorten vitamines, mineralen en voedingssupplementen. Je kunt voor een specifieke vitamine, mineraal of supplement gaan, maar er zijn ook verschillende combi-supplementen of complexen te koop. In ons assortiment hebben we onder andere: vitamine D, vitamine K en vitamine B. Maar ook mineralen zoals magnesiumcalcium kalium en zink en voedingssupplementen met kurkuma, CBD, melatonine en glucosamine. Ook verkopen we supplementen ter ondersteuning van het immuunsysteem, de overgang of zwangerschap.

Vitamines kopen

Ben je op zoek naar een specifieke vitamine omdat je daar met je voeding niet genoeg van binnen krijgt? Dan zit je bij Etos goed! In ons vitamine-assortiment hebben we vitamines die de voeding van veganisten, ouderen, zwangere vrouwen, sporters en kinderen ondersteunt. 

Mineralen kopen

Mineralen worden door het lichaam niet zelf aangemaakt, je moet deze binnen krijgen via je dagelijkse voeding. Speciale groepen, zoals bijvoorbeeld zwangeren kunnen bepaalde mineralen extra nodig hebben. Bij Etos hebben we mineralen van verschillende merken zoals Lucovitaal, Etos Eigen Merk, Davitamon en Orthica.

Supplementen kopen

Voedingssupplementen nodig om je weerstand of je spieren, botten & gewrichten een boost te geven? Zoek niet verder want Etos heeft het! Naast supplementen voor je weerstand verkopen we bij Etos ook supplementen voor rust en ontspanning en voor de overgang. Op zoek naar supplementen ter ondersteuning van je huid? Bekijk dan ons assortiment aan collageensupplementen of lees hier meer over collageen. Op zoek naar een specifiek merk? We hebben supplementen van Etos Eigen Merk, Roter en Sleepzz.

Vitamines in de aanbieding

Etos heeft regelmatig vitamines in de aanbieding. Zo zijn er vaak aanbiedingen waarbij je het tweede product gratis krijgt, of voor de helft van de prijs. Niet alleen zijn vitamines in de aanbieding, ook is er regelmatig een aanbieding op voedingssupplementen of mineralen. Houd onze aanbiedingen of de Etos folder goed in de gaten voor speciale vitamines, mineralen of supplementen-aanbiedingen.

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos-winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder.

Top
Bekijk

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.