Hart & bloedvaten voor Volwassene

Welkom terug!

Wil je opnieuw je laatst gebruikte filters toepassen?

  filters

  Sorteren

  Sorteer
  0 Resultaten
  Product overzicht en filters zijn verfijnd.

  producten

  Supplementen voor hart en bloedvaten kopen

  Op advies van je huisarts kun je supplementen voor het hart en de bloedvaten gebruiken als aanvulling op je dagelijkse voeding. Bij Etos vind je een ruim assortiment aan supplementen voor hart en bloedvaten van diverse merken, zoals Lucovitaal, Davitamon en Etos Eigen Merk. Wil je weten welk supplement bij jou past? Raadpleeg dan je huisarts of kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel en laat je adviseren door één van onze medewerkers.

  Omega-3

  Omega-3 vetzuren zijn goed voor het hart en de hersenfunctie en vind je vooral in plantaardige olie, vette vis en schelp- en schaaldieren. Krijg je via je voeding niet genoeg omega-3 binnen? Of heb je een verhoogde behoefte aan omega-3? Dan kun je in aanvulling op je voeding omega-3 visolie supplementen gebruiken. Visolie supplementen zijn rijk aan omega-3. Bekijk ons volledige assortiment aan omega-3 visolie supplementen

  Rode gist rijst

  Rode gist rijst is een traditioneel Chinees voedingsmiddel dat ontstaat door fermentatie van rijst en helpt bij het behoud van een verantwoord cholesterol gehalte. Let op: het gebruik van rode gist rijst kan bijwerkingen met zich meebrengen. Raadpleeg daarom altijd eerst je huisarts voordat je besluit om rode gist rijst supplementen te gebruiken.

  Wist je dat we bij Etos ook nog een hele hoop andere supplementen verkopen? Neem bijvoorbeeld eens een kijke naar onze Q10 en CBD supplementen. Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtsbijzijnde Etos winkel: wat je vraag ook is, we helpen je verder. 

  Supplementen voor hart en bloedvaten aanbieding

  Wil je de beste supplementen voor je hart en bloedvaten kopen voor de beste prijs? Dan zit je goed bij Etos. Houd onze online aanbiedingen of de Etos folder in de gaten voor de laatste aanbiedingen.

  Top
  Bekijk

  Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.