5 Resultaten

Filters

Filter - Baby
Filter - Prijs
Product overzicht en filters zijn verfijnd.

Producten

druppels
€ 16,09
druppels
€ 14,35
druppels
€ 6,99
druppels
€ 6,99
Promotie: Promotie voorwaarden: Davitamon en Bional alle varianten, combineren mogelijk en een gratis Massage tool bij aankoop van 2 producten. M.u.v. Davitamon Melatonine en Bional Granufink. OP=OP!
olie
€ 15,75

Vitamines voor je baby kopen

Pasgeboren baby's kunnen zelf nog geen vitamine K aanmaken. Vitamine K draagt bij aan een normale bloedstolling. Bovendien halen baby's nog niet genoeg vitamine D uit hun voeding. Vitamine D is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van de botten van kinderen. Daarom vind je bij Etos een ruim assortiment aan vitamines voor je baby. 

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel. Wat je vraag ook is, we helpen je verder. 

Vitamines voor baby aanbieding

Vitamines kopen voor een zacht prijsje? Houd dan de Etos folder in de gaten. Zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen en betaal je nooit meer te veel. 

Bekijk winkelmandje

Wij adviseren om Microsoft Internet Explorer 11 en lager niet te gebruiken. Voor veilig en optimaal gebruik van onze website adviseren wij het gebruik van Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Apple Safari.